『薪火Post』BNO續期資訊(51) 英國國會之抵壘政策

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
有,前題係各人申請後,都係寄相同地址,咁揀其中一個嘅pex no寄去,文件要清楚分好,每一個人有獨立pex no,要註明邊個打邊個,邊份要share用嘅要寫清楚,咁你咁幫到個pe手,實批得爽手啲!通常呢種做法會由同一pe批,如果其中一位申請人有問題,可能會拖慢其他家人嘅進度。
一個中國出
一個英國出
食個飯都成30頁
係入境處度簽乜嘢文件都放棄唔到BN(O)身份,你同你朋友親戚搞清楚發生緊咩事先
個故事好平行時空,究竟係咪去錯中旅社?入境處點會問人攞他國護照去處理特衰續證?我舊年網上續特衰,攞護照時問我攞返舊特衰註銷之嘛。
我想問下 依加我就填左資料續BNO 因為我舊既BNO係bb相 官方就要confirm我既身份 要我交副簽
但係我沒朋友可以幫到我副簽 副簽係唔係一定要交比佢?

97年尾班車 全部朋友都沒BNO 幫唔到我
知唔知佢講過啲乜?
搞廁板點會見有BNO記錄?

除非入境處白紙黑字寫到明申請廁板要放棄BNO身份證明書,否則我睇唔到點解咁多此一舉。

咁無BNO,有美國護照要唔要放棄埋先?
唔一定係BNO人

可以係歐盟、美加澳紐星馬印巴都可以。
6月25日揮手區
你父母同你出世紙可以用副本咩?
我想問我個本02年簽發 佢話有機會要做interview
有無人IN過 個程序係點 同埋係咪一定係用英文黎IN?
得咁少 仲以為呢排咁多人續多左好多
如果有人不顧警告繼續推銷TG Group,咁我就惟有成篇文兼將推銷者開名擺入開post template ,警剔公眾。

我唔明有咩唔可以係度講,我哋絕對有信心可以係唔需要接收任何可以追蹤到你嘅個人資料嘅情況下就足以提供足夠嘅支援去幫你去續領護照。
唔會IN你
169653呢個數字係上年年尾嘅,未計自反送中運動之後催谷嘅人數
以呢個post嘅速度
有冇機會上到廿萬
係,搵機會叫佢問清楚
無啦
如果係issuing authority 填咗Hmpo 但係應該填other 我應該點做 寫信去解釋得唔得?係嘅話 洗唔洗比埋副簽同屋企人資料?
利申:on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞