[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Fuji 機去邊到買好? 唔想受氣...

邊到要受氣?

雙成 試下都想屌你咁

真係諗住買先好試

邊到要受氣?

之前時時聽D C兄講去 X仁 時時都受氣
果到係平, 以前我都有幫親過, 但唔係做客LA

百記囉

做分期定現金

12期

百記可以做到24 期 做就唔好蝕比佢
Or 去中原以折扣平價碌卡 再打上台做12 個月分期 恆生好似100 蚊 for 12 個月

Or
現金去dc fever 直接買 最平 但分期要做7%

THX C兄
中原做緊咩卡?

做分期定現金

12期

Or 去中原以折扣平價碌卡 再打上台做12 個月分期 恆生好似100 蚊 for 12 個月

Or

THX C兄
中原做緊咩卡?

岩岩上網睇左,都目幾多卡都做緊..THX

邊到要受氣?

我去開星際肥花買
機又買過鏡又買過
次次都有講有笑

做分期定現金

12期

Or

THX C兄
中原做緊咩卡?

岩岩上網睇左,都目幾多卡都做緊..THX

我諗緊做 就做足24 跟本通埋通帳同現金流 你有賺
當然唔好養成習慣

就係唔開洗濕個頭

邊到要受氣?

我去開星際肥花買
機又買過鏡又買過
次次都有講有笑

話時話,肥花買機有無野送?

邊到要受氣?

我去開星際肥花買
機又買過鏡又買過
次次都有講有笑

話時話,肥花買機有無野送?

無咩 要平就無

THX
仲有冇人用緊X-E1 又有用過X-E2?
畫汁其實係咪都係差唔多 而家見平到差唔多一千諗住入返部黑色
大家覺得1200左右抵唔抵屌

超值

除AF新機較好外,film simulation 16mp 根本一樣

就算最新機,都係
用 peaking / magnificent 手動最準

不過X-E1最後好似冇咗classic chrome 不過真係冇理由用幾百買個film sim
搵吓二手先
細佬我用O記ep3 用左5~6年 主要 45 1.8 + 12 2.0
最近想買新相機 見到fujifilm唔錯 想轉會
唔知買 xt20 定 xt2 好
主要係生活照 影下女朋友 搭腳架同佢自拍 for 長用
轉左會 好似冇轉接環用返m43果2支鏡

放左啲鏡啦, m43鏡落唔到apsc機
細佬我用O記ep3 用左5~6年 主要 45 1.8 + 12 2.0
最近想買新相機 見到fujifilm唔錯 想轉會
唔知買 xt20 定 xt2 好
主要係生活照 影下女朋友 搭腳架同佢自拍 for 長用
轉左會 好似冇轉接環用返m43果2支鏡

放左啲鏡啦, m43鏡落唔到apsc機

大家放鏡 放相機會自己上網放定係去鋪頭放呀?
我從未有呢一個經驗 對呢個行頭完全唔熟悉

唔急就放dc肥花 急就拎去星際啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞