[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁耐都無x-t20 既巴打出沒
想睇下實拍

上flickr睇仲好啦

知道大佬

受唔起

Fuji 撚不嬲有禮貌

新Fuji撚

無記錯巴打係咪入左xt20

係,屌佢老味仲等緊百記番貨
想問下巴打們點睇xf 50mm f2呢枝鏡

如果入佢唔入56.2會否好不智
睇完個評測

係個TOUCH MON麻麻

X-T2 有枝棍易較D

唔夠全面 唔知firmware update 會唔會改善到

考慮緊xt20 有咩不足??
fuji 搞軟件野硬係差緊d咁
有無巴絲用緊23 f2 / 35 f2?
有咩評價
鬼佬好壞參半

唔好再提23 f2, 比人水左去買, 根本唔係35 f2既質素 要入就入35 f2啦

post 上黎啦大師

上flickr睇仲好啦

知道大佬

受唔起

Fuji 撚不嬲有禮貌

新Fuji撚

比左錢?要等幾耐
同埋係咪新貨無得平

用信用卡比咗,因為佢個an pay回8%獎賞錢剩係做到2月28,佢話3月15前有wor

佢冇平比我囉9299之前聽巴打講中原好似88xx但冇乜野送

受唔起

Fuji 撚不嬲有禮貌

新Fuji撚

比左錢?要等幾耐
同埋係咪新貨無得平

用信用卡比咗,因為佢個an pay回8%獎賞錢剩係做到2月28,佢話3月15前有wor

9299咩鏡呀?
睇完個評測

係個TOUCH MON麻麻

X-T2 有枝棍易較D

唔夠全面 唔知firmware update 會唔會改善到

考慮緊xt20 有咩不足??
fuji 搞軟件野硬係差緊d咁

其實你要求唔高 真係無缺點

無錢買xt2
xt20吸引之處都係touch 同價錢
所以想知多d關於touchscreen既野

受唔起

Fuji 撚不嬲有禮貌

新Fuji撚

比左錢?要等幾耐
同埋係咪新貨無得平

9299咩鏡呀?

上flickr睇仲好啦

知道大佬

受唔起

Fuji 撚不嬲有禮貌

新Fuji撚

比左錢?要等幾耐
同埋係咪新貨無得平

其實用分期都好抵

分期冇8%回贈

新Fuji撚

比左錢?要等幾耐
同埋係咪新貨無得平

其實用分期都好抵

唔知呢家百記中原果d仲有無

打漏左 唔知仲有無黑色body only
見巴打15 號先有 咁我月中先去睇下

我訂咗銀色但睇睇下好似黑色靚啲

一定係56 老散

要速度 輕便 揀50

一定係56 老散

要速度 輕便 揀50

56真係好屈機
有咩評價
鬼佬好壞參半

唔好再提23 f2, 比人水左去買, 根本唔係35 f2既質素 要入就入35 f2啦

post 上黎啦大師

post你老母, 自己入fuji group睇啦懶得再upload
有咩評價
鬼佬好壞參半

post 上黎啦大師

post你老母, 自己入fuji group睇啦懶得再upload

有咩評價
鬼佬好壞參半

23 f2 都唔係好差姐
有咩評價
鬼佬好壞參半

啲富士大師兄真係垃撚圾,小小野就咁惡
有咩評價
鬼佬好壞參半

啲富士大師兄真係垃撚圾,小小野就咁惡

想買邊支睇你想買咩焦段啦,23mm (35mm)小廣角焦段比35(50mm)較萬用係事實,質素黎講兩支差唔多,外國有好多review 已經有得睇。 不過某富士大師兄踩到23f2 一文不值捧到35f2 上天,你自己諗下信唔信囉 一支二千幾蚊既鏡咁既表現都唔知佢仲想要求啲咩😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞