[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我知大家可能已經講到口臭
但我想問如果想入多枝wide鏡想影風景要入邊枝
已經有1855係手

睇你想唔想旅行時方便啲
1024可以影景之餘又兼顧到影人
光圈係就係細啲 (我亦都因為呢個原因考慮咗好耐, 結果上星期終於入手)
但支鏡有OIS support所以影夜景應該OK (我未有時間夜晚拎出去試, 都係上網睇sample)

下次旅行會1024加支35f2就出發

旅行當然16-55 加枝23F2or35F2就Fit

1655影建築唔夠洗

咁呢層睇你去邊旅行 個人基本上都夠洗
可能我窮 去唔到幾遠

實情係1655好貴
一張機票錢喺到
fb gfx group 已經有 hk user
已經有1855係手

睇你想唔想旅行時方便啲
光圈係就係細啲 (我亦都因為呢個原因考慮咗好耐, 結果上星期終於入手)
但支鏡有OIS support所以影夜景應該OK (我未有時間夜晚拎出去試, 都係上網睇sample)

1655影建築唔夠洗

可能我窮 去唔到幾遠

實情係1655好貴
一張機票錢喺到

太貴啦 果舊錢=1855 + 1024 可能仲有35.4
已經有1855係手

睇你想唔想旅行時方便啲

1655影建築唔夠洗

可能我窮 去唔到幾遠

實情係1655好貴
一張機票錢喺到

咁貴架咩?我個時買好似7千5左右唔記得實數
1024買行都5千頭啦 淨低2千幾點買兩枝鏡
已經有1855係手

睇你想唔想旅行時方便啲

1655影建築唔夠洗

可能我窮 去唔到幾遠

實情係1655好貴
一張機票錢喺到

E 咁我記錯

睇你想唔想旅行時方便啲

1655影建築唔夠洗

可能我窮 去唔到幾遠

實情係1655好貴
一張機票錢喺到

1024 5千頭邊得
有 xm1 xt1 xt2
入完t2 就冇想掂過t1, 有冇人收留部t1 body
冇花ga

tg @andycarroll

巴打t2 幾錢入?

上個月入 12800

你分期?

唔係

1655影建築唔夠洗

可能我窮 去唔到幾遠

實情係1655好貴
一張機票錢喺到

1024 5千頭邊得

早排百記問過5千幾
可能記錯 但印象中唔過6千
想直接買部X-T2 水

變得快過女人

自己諗
其實xt20 買埋hand grip
同xt2 差3千幾
但xt2 mij QC 實好好多
同埋渣上手既感覺差好遠

攻頂啦,橫掂可以一玩玩幾年
xt20 一年到肯定甩皮甩骨
街拍,同女朋友去玩既時候影下
35mm f2 WR
35mm f1.4
點揀好,兩支好似無咩分別

影女35 1.4
想直接買部X-T2 水

變得快過女人

自己諗
同xt2 差3千幾
同埋渣上手既感覺差好遠

你岩 錫住玩 唔心癢 應該5-7 年再換都得

發夢 唔心痕
想直接買部X-T2 水

變得快過女人

自己諗
同xt2 差3千幾
同埋渣上手既感覺差好遠

發夢 唔心痕

唉 唯有咁諗
巴打們 想問下 買水機要點check ?
Sorry 初心者 求解答

差六百幾點解唔買行?
想直接買部X-T2 水

變得快過女人

自己諗
同xt2 差3千幾
同埋渣上手既感覺差好遠

發夢 唔心痕

唉 唯有咁諗
巴打們 想問下 買水機要點check ?
Sorry 初心者 求解答

差六百幾點解唔買行?

其實係 點解個差價咁細

六百幾多15個月保養, 唔洗諗啦下嘛?
撚左部機幾日,暫時黎講都ok,iso 快門 光圈 ev ois 都調教正常, 連拍 慢拍 拍片冇問題, touch mon evf 正常,部機setting正常(出到水平儀比我),仲有咩野可以再check下
我想問下大家去會唔會去百記做分期?
係咪有暗價就做唔到分期?

我就喺肥花做分期
$11xxx body
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞