[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
X-t2 連kit 13000
岩先上左肥花同星際
Xt20 confirm 63xx
先賣左一星期

根本就唔值6999

其實所有電子野一出都唔值
因為一定會跌價
如果佢唔值6999
咁xt-2值唔值12580

當然唔值個價夠買FF
唔係挑機 (ex xt10 & xt1 user)
X-t2 連kit 13000

已入手

未呀
應該6月先買
岩先上左肥花同星際
先賣左一星期

根本就唔值6999

因為一定會跌價
如果佢唔值6999

當然唔值個價夠買FF

你又錯唔晒 我都覺得1萬2唔平
但夠錯入ff 咩

Canon 6D body 8千幾
聽日入xt2 kit
見到fujifilm鏡群啲價
有啲驚驚
岩先上左肥花同星際
先賣左一星期

根本就唔值6999

因為一定會跌價
如果佢唔值6999

當然唔值個價夠買FF

但夠錯入ff 咩

Canon 6D body 8千幾

二手A7II最平見過$8000
岩先上左肥花同星際
先賣左一星期

根本就唔值6999

因為一定會跌價
如果佢唔值6999

當然唔值個價夠買FF

但夠錯入ff 咩

同價位有a7ii, 6d, d610, d750

講對焦xt2羸曬, 講畫質xt2係輸但唔會輸太多, 講操作講手感睇你鐘意analog定pasm, 講樣xt2應該羸開巷

不過我都覺得而家個價太貴, 九千至一萬就接受到, 我係外國特價買加退埋稅九千左右入
岩先上左肥花同星際
先賣左一星期

根本就唔值6999

因為一定會跌價
如果佢唔值6999

當然唔值個價夠買FF

但夠錯入ff 咩

講對焦xt2羸曬, 講畫質xt2係輸但唔會輸太多, 講操作講手感睇你鐘意analog定pasm, 講樣xt2應該羸開巷

不過我都覺得而家個價太貴, 九千至一萬就接受到, 我係外國特價買加退埋稅九千左右入

講樣其實我覺得A7II都唔差嘅
論操控, 習慣咗富士就唔想返罪大
但有樣嘢想富士改進就係wifi過相, 呢方面真係罪大做得好啲 (利申: 有RX100M3)

貴唔貴見仁見智, 我肥花body買就萬一蚊
不過xt20 算跌得快 明明 幾日前都仲做緊6680 呢家現金價6350 希望2個月後低見5字頭
利申:乞衣

利伸窮撚 手持xt10等跌到咁上下先入
不過xt20 算跌得快 明明 幾日前都仲做緊6680 呢家現金價6350 希望2個月後低見5字頭

留名睇你兩個月後都未買到機

跌得咁快水機定行機

根本就唔值6999

因為一定會跌價
如果佢唔值6999

當然唔值個價夠買FF

但夠錯入ff 咩

講樣其實我覺得A7II都唔差嘅
論操控, 習慣咗富士就唔想返罪大
但有樣嘢想富士改進就係wifi過相, 呢方面真係罪大做得好啲 (利申: 有RX100M3)

貴唔貴見仁見智, 我肥花body買就萬一蚊

佢個wifi成日連唔到, 連左wifi但開app連唔到相機, xt1果陣冇呢個問題

岩岩入手xt20 3修
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞