[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

已j😍
不過xt2 真係好吸引

仲有乜好諗?

過來人
由XT10轉XT2
攻完頂係返唔到轉頭

聽日打去問下個sales啦

大可以照買
但買完後唔好咁多手去試X-T2就得

所言甚是

只係佢重手d 好渣唔少
男人一定鍾意xt2 多d
但加左handgrip 既xt20 都唔差

外殼質地同 evf 大細已經差好遠,當然成像上兩者係冇分別。

睇你想唔想分多4k 買呢2樣野
每人都唔同 有錢就攻頂
無乜錢就買住先 玩熟左幾年後買xt3 攻頂一樣

心水清

過來人
由XT10轉XT2
攻完頂係返唔到轉頭

大可以照買

所言甚是

只係佢重手d 好渣唔少

外殼質地同 evf 大細已經差好遠,當然成像上兩者係冇分別。

每人都唔同 有錢就攻頂

心水清

啱呀巴打有道理,玩熟先攻頂

大可以照買

所言甚是

只係佢重手d 好渣唔少

每人都唔同 有錢就攻頂

心水清

我去左showroom 渣過上手
無得否認 xt2 金屬感重好多
同埋手柄位幾正 好舒服
但t20 加埋手柄都唔差既
睇你要求高唔高
有人寧願4k 買多枝鏡 its about the lens not the body
Someone told me

都係嘅
鏡頭的確比鏡頭更值得投資

所言甚是

只係佢重手d 好渣唔少

每人都唔同 有錢就攻頂

心水清

同埋手柄位幾正 好舒服
睇你要求高唔高
有人寧願4k 買多枝鏡 its about the lens not the body

都係嘅
鏡頭的確比body更值得投資

冇人講下x100f?

岩岩百記入手
冇人講下x100f?

岩岩百記入手

隻銀色好似靚左
冇人講下x100f?

岩岩百記入手

幾錢?
用緊XE2買邊隻腳架好
2千蚊內
冇人講下x100f?

岩岩百記入手

幾錢?

10199 送 64gb卡 副廠電 相機袋 mon貼
用緊XE2買邊隻腳架好
2千蚊內

用咩鏡?

上星期買咗支思銳碳腳$14xx
0.9kg重, 負重6kg
想問下相機差電可唔可以用手提電話個種差法?會唔會傷電池/機?
想問下相機差電可唔可以用手提電話個種差法?會唔會傷電池/機?

即係差電器插電制 跟住用usb線差電

大可以照買

所言甚是

只係佢重手d 好渣唔少

每人都唔同 有錢就攻頂

心水清

同埋手柄位幾正 好舒服
睇你要求高唔高

有冇巴打有xt20嘅手柄推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞