[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Xt2 23f2 ok la

好唔錯wor

好唔錯wor

唔驚比人屌?

好唔錯wor

唔驚比人屌?

冇人話支鏡好唔掂, 係你本人柒先比人圍屌
前兩日去左big cam試玩GFX
拎上手感覺都唔錯, 同拎旗艦單返差唔多
問個staff到底有無人買, 佢話好多人試同睇, 但未有人買, 因為好貴
我都唔明呢到咁多人PRAISE支35都冇支係手試
有個柒頭"衣冠禽獸"話出相試啦點知笑撚死人
HANDHELD 室內影隻貓, 我都未見過人試SHARPNESS係影隻識郁既貓架 真係仲柒過隻貓SIR

XF35F2 近拍, 放腳架2秒自拍倒數

比埋XF23F2

咁我揀35
HANDHELD 室內影隻貓, 我都未見過人試SHARPNESS係影隻識郁既貓架 真係仲柒過隻貓SIR

比埋XF23F2

咁我揀35

性價比35真係高過23
但23焦距亦更方便掃街
所以唔好嘈啦好嗎
影相主要靠機後個攝影師
唔係單靠枝鏡

比埋XF23F2

咁我揀35

性價比35真係高過23
但23焦距亦更方便掃街
所以唔好嘈啦好嗎
影相主要靠機後個攝影師
唔係單靠枝鏡

想放xt2 9月頭買 街貨 冇花冇問題 有冇人有興趣?
想放xt2 9月頭買 行貨 冇花冇問題 有冇人有興趣?
睇返今日去SHOW ROOM到試D相, XT-2, XF35MM F2 R WR
F2.8 1/200 ISO200....點解放大1比1咁睇,好多磨沙....
是否落了FILTER?

THX!!!!!!

SORRY各位大佬,岩岩RESIZE緊

各位大佬,請指教

開左顆粒?
想放xt2 9月頭買 街貨 冇花冇問題 有冇人有興趣?

連鏡幾錢

好唔錯wor

唔驚比人屌?

冇人話支鏡好唔掂, 係你本人柒先比人圍屌

屌你個垃圾
當時有人提議買XF23 , 你就講到支鏡一文不值,淨係個近拍就收得皮
而家就係到兜
相都影埋比埋你睇, 仲唔撚認衰

好心你啦師兄

比埋XF23F2

咁我揀35

冇講過邊支好過邊支
但兩支既近拍全開都係有問題
睇返今日去SHOW ROOM到試D相, XT-2, XF35MM F2 R WR
F2.8 1/200 ISO200....點解放大1比1咁睇,好多磨沙....
是否落了FILTER?

THX!!!!!!

SORRY各位大佬,岩岩RESIZE緊

各位大佬,請指教

開左顆粒?

係咪較左啲咩現具mode之類?
水貨x-t2買唔買得過?
想問下現在xt1(銀機水貨)賣到幾錢?有無3000蚊,用左就1年,想賣左佢換XT2

比埋XF23F2

https://m.youtube.com/watch?v=9O60h3Wz1Z0

見識下啦,試機試鏡係用貓黎試架炸

不過大家咁話, 我都未見過人試sharpness係用張放唔平既餐牌黎試
未聽過話試機試鏡唔可以搵動物黎試,有大把人最鍾意放大黎聞 d 貓毛狗毛 d texture。

比埋XF23F2

https://m.youtube.com/watch?v=9O60h3Wz1Z0

見識下啦,試機試鏡係用貓黎試架炸

不過大家咁話, 我都未見過人試sharpness係用張放唔平既餐牌黎試

技窮貓sir二世
張紙同sensor 水平就得啦你咩logic 呀

使唔使quote 返你踩到支XF23 一文不值啲post仲有屌人推介支鏡既post?
自已柒就認左佢啦
想問下現在xt1(銀機水貨)賣到幾錢?有無3000蚊,用左就1年,想賣左佢換XT2

水應該無啦 人地全新水先36xx
差6 百會唔會買舊野

全新水機X-T1賣3千6?!
上price都係5千幾咋喎

水應該無啦 人地全新水先36xx
差6 百會唔會買舊野

全新水機X-T1賣3千6?!
上price都係5千幾咋喎

係咪講錯XT10個價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞