[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
https://kknews.cc/digital/vmzokqa.html
大陸仔出左比較 好似Xt20 黑色都幾靚仔

如果買t2 我應該買銀色

你有父幹啊嘛 買啦

黑色唔靚
那有父幹
香港人真係好肯洗錢
https://kknews.cc/digital/vmzokqa.html

你有父幹啊嘛 買啦

黑色唔靚
那有父幹

同你相反 之前玩過X-E1 買左銀色覺得麻麻
黑色正D
睇完個評測

係個TOUCH MON麻麻

X-T2 有枝棍易較D

你有父幹啊嘛 買啦

黑色唔靚
那有父幹

黑色正D

我都應該買銀色水貨
有事既話去個旅行 買個旅保 返黎整算

你有父幹啊嘛 買啦

黑色唔靚
那有父幹

黑色正D

我都應該買銀色水貨

咁醒既

呃保險要坐監

你有父幹啊嘛 買啦

黑色唔靚
那有父幹

黑色正D

我都應該買銀色水貨

咁醒既

呃保險要坐監

保險包水貨機?

你有父幹啊嘛 買啦

黑色唔靚
那有父幹

黑色正D

我都應該買銀色水貨

咁醒既

呃保險要坐監

正確黎講係
呃保險比保險公司發現要坐監

你有父幹啊嘛 買啦

黑色唔靚
那有父幹

黑色正D

我都應該買銀色水貨

咁醒既

呃保險要坐監

你又知我唔係去旅行整爛

你有父幹啊嘛 買啦

黑色唔靚
那有父幹

黑色正D

我都應該買銀色水貨

咁醒既

呃保險要坐監

保險包水貨機?

拎去富士報價就得。
問過只要唔係太舊 有零件 唔理水行都整
水貴啲咁解
香港人真係好肯洗錢

入去條LINK個FLICKR睇下先
香港人真係好肯洗錢

好毒
講真我發現依家百老匯平買鏡過星際/dcfever

巴打係咪用信用卡d優惠?
我計落條數係百記做分期 除笨有精

唔係 ,無任何優惠都平過
我買xpro2個陣買埋xf23 f2 佢開價支鏡3000
後尾問左經理話做唔到,只做到3100,但佢送多舊原廠電比我補數

原廠電值400 如果係xt2
想問下d優惠係咪經理先做到

好似要經理批 我唔太清楚
總之個日買機總其4舊電
兩原廠兩副

巴打點解唔早少少講 好後悔唔R多啲神秘著數
香港人真係好肯洗錢

好毒

屌早知唔睇
BTW條友日日去迪士尼架?
有冇人用梗xt1,又想要閃燈?
我想放左枝mk320,$400,有冇人有意?
講真我發現依家百老匯平買鏡過星際/dcfever

巴打係咪用信用卡d優惠?
我計落條數係百記做分期 除笨有精

唔係 ,無任何優惠都平過
我買xpro2個陣買埋xf23 f2 佢開價支鏡3000
後尾問左經理話做唔到,只做到3100,但佢送多舊原廠電比我補數

原廠電值400 如果係xt2
想問下d優惠係咪經理先做到

好似要經理批 我唔太清楚
總之個日買機總其4舊電
兩原廠兩副

巴打點解唔早少少講 好後悔唔R多啲神秘著數

呢d不嬲有得講價
咁耐都無x-t20 既巴打出沒
想睇下實拍

上flickr睇仲好啦
香港人真係好肯洗錢

好毒

屌早知唔睇
BTW條友日日去迪士尼架?

專鳩登入去影架啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞