[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
TOSHIBA 張 EXCERIA PRO UHS-II 夠唔夠快?
Read: 260MB/s Write: 240MB/s
你地會唔會放防潮箱?

遲下潮濕有得唔放防潮箱咩
你地會唔會放防潮箱?

呢啲問題其實你自己google下咪得
人人屋企都唔同情況, 有啲人屋企潮濕有啲人屋企非常潮濕
你驚嘅咪去瑩記買個$400內嘅電子防潮箱一了百了
我就睇心情, 有時懶起上嚟就咁擺喺書檯就算
X-t2手已入

謝四用富士

利申: 猁

YNWA

YNWA
上年去咗Anfield朝聖, 睇咗vs Stoke City
但冇拎Fuji去影相
你地會唔會放防潮箱?

遲下潮濕有得唔放防潮箱咩

真係濕到癲 香港is cls

英國都好濕架喎好似係
仲有冇人用緊X-E1 又有用過X-E2?
畫汁其實係咪都係差唔多 而家見平到差唔多一千諗住入返部黑色
大家覺得1200左右抵唔抵屌
Sor 突然好多問題
想問下旅行掃街
除左1855 有咩好心水大家?
35.2? 但影景要用咩配搭?
唔想太重
定係1855 搭隻35.2

你都唔係「突然」好多問題啦
TOSHIBA 張 EXCERIA PRO UHS-II 夠唔夠快?

有測試 最快既uhs-ii卡係 Lexar 2000x
仲有冇人用緊X-E1 又有用過X-E2?
畫汁其實係咪都係差唔多 而家見平到差唔多一千諗住入返部黑色
大家覺得1200左右抵唔抵屌

超值

除AF新機較好外,film simulation 16mp 根本一樣

就算最新機,都係
用 peaking / magnificent 手動最準
X-t2手已入

謝四用富士

利申: 猁

YNWA

YNWA
上年去咗Anfield朝聖, 睇咗vs Stoke City
但冇拎Fuji去影相

我仲未去過
下年先去

小弟都知Lexar 快,但貴成倍

想跟X-T2出埋支KIT.. 值唔值得?

小弟都知Lexar 快,但貴成倍

想跟X-T2出埋支KIT.. 值唔值得?

我老死賣支kit 比我 佢入左1655

用緊1000x
Fuji 機去邊到買好? 唔想受氣...

做分期定現金

12期

邊到要受氣?

邊到要受氣?

之前時時聽D C兄講去 X仁 時時都受氣
果到係平, 以前我都有幫親過, 但唔係做客LA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞