[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
岩岩係肥花收左支2手xf16
支鏡1月尾行貨黎
6200 連金屬hood同b+w uv

換新鏡

其實我好憎加粒soft release
純粹個人習慣
不喜勿屌
支鏡1月尾行貨黎

又買 巴打無限金錢?

賣舊鏡換部鏡姐,諗緊入唔入支56好
支鏡1月尾行貨黎

又買 巴打無限金錢?

賣舊鏡換新鏡姐,諗緊入唔入支56好

換新鏡

純粹個人習慣
不喜勿屌

算啦 每人習慣不同

加粒野係好禁左,但呢粒野我都唔鍾意,初頭以為暗色d, 點知寄過黎咁鮮色
買左又無理由唔用
得罪講句,好柒

換新鏡

純粹個人習慣
不喜勿屌

算啦 每人習慣不同

加粒野係好禁左,但呢粒野我都唔鍾意,初頭以為暗色d, 點知寄過黎咁鮮色
買左又無理由唔用

想問下16.4同23.4既size係咪差唔多?
pro2 + 35.4 死黑 arcos 。
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/02/0136
22_8d3f118ede9467eebd920e4be3ec4804.jpg[/img]

換新鏡

純粹個人習慣
不喜勿屌

算啦 每人習慣不同

買左又無理由唔用

想問下16.4同23.4既size係咪差唔多?

16.4大d
pro2 定t2好阿
岩岩保險出左3200
講真我發現依家百老匯平買鏡過星際/dcfever

巴打係咪用信用卡d優惠?
我計落條數係百記做分期 除笨有精

唔係 ,無任何優惠都平過
我買xpro2個陣買埋xf23 f2 佢開價支鏡3000
後尾問左經理話做唔到,只做到3100,但佢送多舊原廠電比我補數

尋日問百記 56 1.2 現金分期都5950
肥花現金5980 信用卡6080

百記16.4 做6400 不過要訂

咁真係好撚抵wor cls

早幾日係百記入16.4
6300咋喎
扣埋hsbc果8%都係5800都唔洗
pro2 定t2好阿
岩岩保險出左3200

一齊出xt2
保險?

旅保
跌爆左e2 但唔影響使用當後備機
女朋友話要買相機
我想叫佢買xt10 + 1855
依家做緊咩價位
定係有better choices?

仲X-T10
一係X-T1 一係就X-T20啦

$$$$

x-t1都係配1855?

xt10 18-55 around $6000
邊度平?
pro2 + 35.4 死黑 arcos 。
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/02/0136
22_8d3f118ede9467eebd920e4be3ec4804.jpg[/img]

第三張
https://kknews.cc/digital/vmzokqa.html
大陸仔出左比較 好似Xt20 黑色都幾靚仔

如果買t2 我應該買銀色
鏡頭既話 大家會買行定水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞