[攝影企業] Fujifilm討論區(18)XT20現正發售中

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔跟kit 鏡買係咪唔抵 岩岩先諗住轉會

1855 聽講好撚抵

唔算差既kit鏡 但有筆直當然有更好選擇
如果轉會成套換,直接xt2+1655啦

用緊16-55表示
俾我再揀過既話 會轉曬定焦
56.2+35.4/23.4 再有閒錢買埋16.4
唔跟kit 鏡買係咪唔抵 岩岩先諗住轉會

1855 聽講好撚抵

唔算差既kit鏡 但有筆直當然有更好選擇
如果轉會成套換,直接xt2+1655啦

用緊16-55表示
俾我再揀過既話 會轉曬定焦
56.2+35.4/23.4 再有閒錢買埋16.4

定焦
日頭街拍用xc 16-50 ,輕、平、夠wide,質素絕對唔差
特寫、暗就定焦
點解全新35.4 咁難搵
一鏡難求

算啦
35.4你搵到二手都算好彩
仲想全新

唔好再提23 f2, 比人水左去買, 根本唔係35 f2既質素 要入就入35 f2啦

post 上黎啦大師

post你老母, 自己入fuji group睇啦懶得再upload

個 group 踢人走既

我從來冇埋過group啲野, 但你想入我可以幫手add你入去

比人踢走左就無謂再入
我認我唔 active

agree

冇乜所謂啦, group入面講leica多過講fuji

呢個都係, 有時唔想追萬幾個unread msg
好似冇咩人用55200同50230
係唔係冇咩人用
係唔係冇咩人用

55-200超值, 好夠sharp, 50-230補焦距ok

講真長焦係會少人用, 用既多數影人, 影人實要大光圈, 自然會入50-140, 所以咪少人講

去旅行既就多數入55-200
岩先上左肥花同星際
Xt20 confirm 63xx
先賣左一星期

新手入XT20好唔好
成班喺到扮新手問入邊部機好
根本你地問得自己心入面都有個答案
只係差我地班用家講一句做initiation等自己個心好過啲咁解
hold住部xt1 hold到xt20跌價先入
係唔係冇咩人用

我係富士55-200推廣員,請問有咩可以幫到你?
只係差我地班用家講一句做initiation等自己個心好過啲咁解

其實你老婆 你女朋友 你老媽子都係咁

駁唔到

駁唔到

駁唔到

屌手殘
想請教下各位, 想入XT-2, 有咩鏡推介? 定鏡係咪35.4?
再WIDE D有咩推介? 想搵FF 35MM左右, THX!
想請教下各位, 想入XT-2, 有咩鏡推介? 定鏡係咪35.4?
再WIDE D有咩推介? 想搵FF 35MM左右, THX!

23.4
岩先上左肥花同星際
先賣左一星期

根本就唔值6999
岩先上左肥花同星際
先賣左一星期

根本就唔值6999
最後入左Xt20-加18-55玩住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞