大家睇嚟都唔明張超雄單嘢鬼喺邊

709 回覆
1819 Like 610 Dislike
唔覺佢鬼住,但明顯係蠢同做多咗
Kewell_7泛民狗, blocked
推,不能再同意更多
唔記得邊個外國社評 話香港人好會去維持自由現狀而發聲 卻不會去爭取更多
好煩呀張超雄
依家仲話整返糾察,想點呀?
明明係張超雄分化緊五大訴求嘅焦點
你話我哋最終目標係民主政制,同意
但你驚人因為收貨而唔再出嚟爭民主嘅時候,係咪應該諗吓,點樣令呢啲人嘅目標由反修例,轉移到爭民主,等修例爭議解決之後都仲有大班人一齊走落去?
張超雄個方案唔係一次性,係咪好多人無睇
張超雄出賣群眾唔屌得
兒登仔
大把人明白係要民主
唔好懶醒以前個個咁片面
咁而家假設佢真係接受左,係咪會有一部份人覺得政府從善如流就算數?

咁唔係搞散民氣係乜?

有幾多人會因為政府自打咀巴而出黎?
張超雄已經唔係第一次阻示威者抗爭!

真係唔知佢係港共定係 on 9 大愛撚!

總之有佢成件事只會搞 wor

全部都係
咁點解你會覺得政府接受單次移交之後會全部人返屋企?
我唔明就係呢到
明明兩樣野無衝突
不分化 不割𥱊
陳同佳點都要10月前解決,就算你話立法會政府無撚用點都好,而家立法會同政府都係唯一可以處理呢件事既權力機構,你可以唔跟呢個建制去玩遊戲嗎?
正解
一早講咗泛民左膠係維穩派黎,一定要鏟除!
陳同佳10月放出黎,點等?
跟本林鄭接唔接受單次性引渡都係死路一條,好多人話如果解決左個殺人犯案就會令整個運動降溫,用腦諗下都知而家做乜都唔會平息都民怨啦
大家唔好唔記得,始終呢單案係一定要解決,
泛民係仆街,但係佢地今次都係做緊能力范圍內既野去壓迫呢個政府
你諗呢樣野之前係諗點樣keep住個人流再教

而唔係打散左D人再諗點教
上面成堆 3毛/on9

依家已經知道777政府無能,違背初心
仲要話證明證明、可以再大聲啲
證明到777係亂鳩咁嚟、講贏咗佢、都係冇撚用

777失敗唔撚係條例上面輸咗呀
係市民出嚟反佢呀

我地要5大
要普選

證明到777幾廢,開頭點呃香港人都唔會然係重點

上面3毛/on9,真係一堆堆,仲用緊泛民邏輯諗嘢
政府無能更加應該雙普選
唔同有咩衝突同所謂既分化
屌張超雄係好合情合理!佢已經唔係第一次阻抗爭者抗爭!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞