大家睇嚟都唔明張超雄單嘢鬼喺邊

709 回覆
1819 Like 610 Dislike
今次運動可以發展到而家(未叫成功)
完全係因為冇大台,冇受泛民左膠既響
由高鐵,菜園村,皇后碼頭到2014年傘運
直到而家
每次泛民左膠出黎既結果都係攪局同攪散民氣
所謂階段性勝利
次次都係咁
包括今次
冇一次例外的

咩叫議員責任?
呢個時候去推修訂草案?
咁同幫政府推返立法會出黎有咩分別?
成日講「不分化」, 「不割席」
張超雄係鬼, 定係豬, 我睇唔透
但係好明顯, 冇端端做D唔急嘅事, 俾到位人地入, 就一定係佢錯
唔好成日做埋D冇用嘅嘢, 五大訴求都未有, 走去做其他嘢
張超雄費煞思量,想同政府傾修例,代表香港人傾掂數。正常人都知道佢嘅政治意圖。
根本泛民唔換血 唔換走班同群眾越黎越遠嘅人 香港永遠只係原地踏步 次次得個所謂階段性勝利hea到2047等俾人全面接管
一日未爭取到五大訴求,唔好講其他野

屌唔屌 張超雄,之後再算

唔好比人分散注意力
目標只有 五大訴求
agger 攪掂左引導,又少左彈藥
唔好再送子彈俾敵人攻擊自己

集中火力7.21
唔信唔係講個公務員系統
係講特首同果班「問責制官員」
你睇評分個個都唔及格

律政已經開左綠燈
唔好幻想政府會停
而且係人都知謀殺案係籍口
反對泛民,就係分化,支持泛民就係團結,根本就係一言堂。佢哋搞左幾十年民主中國,香港得到啲乜嘢?香港嘅普選去咗邊度?咩都做唔到?一個沒有能力反抗,嘅反對派究竟佢要黎做咩?
這是我地同建制派的分別
建制只係計算勝負和利益
但我地講核心價值,講仁愛,講公義

你估佢哋知唔知咁做好柒好危險?
佢哋係明知柒都好想幫潘生潘太
而家就算有咩結論都冇幫助, 俾你証明到佢係鬼 / 唔係鬼, 又如何?
唔好失焦, 下次選舉踢走佢, 而家專注721
認同
同埋,呢單野,關民主派鬼事咩
老實講 我係好撚憎政府 但係如果佢真心想改過嘅 咁咪畀機會佢囉 不過佢去到呢個位都未見有心從良
成個babykingdom 而家打緊泥漿摔角了,
建制內鬼呢招好好用,
萬試萬靈,
香港人死得
點解會過?如果林鄭肯為件事讓步一早就搞單次行政引渡啦。
————————————————————————
借位分享唔該

抗爭成功第三黃金規則詳解 -  Be Water (上)變成無形
https://lih.kg/1329077
佢係想一部分一部分咁搞走和理非同中立

淨低既打成暴徒

泛民 唉
咁呢個方案都打破左林鄭個初心啦 若果過左佢一開始堅持果堆野就變晒廢話垃圾 證明送中係有私心 咁又係唔係政府危機
Push
一定唔比過
如果過咗,中央會覺得係向民進黨政府示弱
就快2020大選,反送中已經搞到蔡英文好大機會連任,中央唔會咁傻再送子彈比民進黨...
令願由得林鄭死...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞