大家睇嚟都唔明張超雄單嘢鬼喺邊

709 回覆
1819 Like 610 Dislike
根本好明顯
咩幫政府諗埋方法
早喺5月左右已經有一批學者同泛民提出過呢啲方向
係政府唔撚聽咋嘛
而家正式提多次
佢肯聽就自打嘴巴
唔聽就證明佢初心根本唔係幫潘生潘太
賣港賊張超雄出賣, 都唔好講“分化”
張超雄幾時係自己人?
佢篤灰個陣, 左膠當無左件事
請解釋點樣玩死政府

功能組別+掌心雷+DQ+剪布+選擇性執法+全港監控,我地比政府玩死就真

覺得張超雄係啱嘅人真係離地離到上太空
有啲人為左保飯民而保

根本我地冇需要為陳同佳案急
0.3 confirmed
0.3
呢個時候幫政府拆彈
係人係鬼大家知喇

大家要記住,香港行普通法
今次單次移交成功既話就會成為案例
建制係樂見其成(你見佢地無出來回應就知咩事)
將來中共就可以叫建制以單次移交既方式將d人送上去
其實過咗佢個修定條例,之後立法會仲可唔可以再修改啲條款
呢個唔係幫政府拆彈,係佢地提出來既修定可以直接令政府將送中條例完全否定,即係代表政府一開始其實可以用另類方法去解決殺人案,直接將林鄭收皮同保皇黨收皮。

同埋大家可以再睇下保皇黨依家係想將風口轉向黑警到,但其實呢一個月既大大小小衝突其實都係林鄭呢班垃圾搞出來。
3毛?
你屌佢:你係分化撚
佢屌你:你係分化撚所以佢可以屌你
而家有班人想放陳同佳條仆街出黎唔理,咁都得?一定要送佢番去台灣啦,69,612,616都係叫反送中,而家送台明落共產黨面,咁都唔做
大picture黎睇唔係更加要睇埋個初心論咩
飯民會員狗Ozu
係同一POST用同一段垃圾留言三次洗post

故意破壞正常討論
政府有下台階,泛民左膠幫手維穩
個運動好快被左膠叫散水
律政司岩岩都唔夠膽回應單次移交
但咁嘅timing 明明已經去到打大佬 突然又返去打細怪 我真係唔理解
我理撚得佢以前d事,亦或某某人以前點左膠,總之呢一刻,所有香港人團結一致,爭取五大訴求既,就係同路人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞