大家睇嚟都唔明張超雄單嘢鬼喺邊

709 回覆
1819 Like 610 Dislike
張超雄主動幫林鄭,連燈仔睇到邊個先係鬼未?
邊個分化邊個就係鬼
然後啲泛民打手就會話你分化
泛民當選到咁多年係有原因,因為大把政治白痴投畀佢
超級南亞人之後唔會再反南亞人
但張超雄仍然係一條傻鳩
樓主真係好仆街 為左可以繼續抗爭 唔俾人用大家都滿意嘅方法解決陳同佳案 你同林鄭有咩分別
問題係佢一早無高地可言
又何需打開缺口多此一舉
篤乜撚嘢大話都係bullshit

俾你講贏咗又點撚樣?
道德高地高過天堂又點撚樣?
777俾我地屌得再大聲啲又點?

我地唔撚係要條例修修改改,
而係5大

再有人去堅持玩條例我一定屌佢3毛分化
吓, 其實如果佢地嘅方案解決到唔係仲突顯林鄭加班子嘅無能咩?
理性討論就分化?
咩都要無底線包容?
用個閪腦諗嘢啦淨係識鳩嗌口號
白痴都睇得出佢既政治企圖
阿囝搵老豆老母
(轉)未來48小時,如果本channel達6000名subscribers,我地會公佈一名香港建制派政黨紅人既聯絡方式!
https://t.me/JaiFinddadmum
真係好辛苦,點解泛民次次都要害死港人
立法會打爆左
你比抗爭者自己發展
慢慢等下屆議期再開先討論啦
泛民議員要做既只得支援示威者
唔好畫蛇添足
黃碧雲同張超雄仲咁急著開會
完全居心叵測
岩呀調查完味又係得份冇任何效力既報告
兄弟爬山,各有各做。
議會剝除正苦藉口,巿民繼續上街,721 齊聯手。
依招等香港人見到林鄭同保皇黨係有幾虛偽,利用潘生潘太達到政治目的

又見到係立法會幾咁濫權,想過咩就過咩,完全無監察能力

其實依兩點已經係爭取雙普選,好強嘅彈藥
洗鬼突顯咩

仲係泛民高地邏輯

要思想進化喇
依招等香港人見到林鄭同保皇黨係有幾虛偽,利用潘生潘太達到政治目的

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞