大家睇嚟都唔明張超雄單嘢鬼喺邊

709 回覆
1819 Like 610 Dislike
有無諗過就係要入返立法會玩 先有可能玩死政府
呢個炸彈黎 林鄭肯L定仲驚過你
佢敢亂黎 香港就真暴動
正如你咁講 其實依家群眾焦點都唔再係送中 其實有冇單次移交 覺得可以收貨嘅一早收左貨啦 咁仲鬼咩
你查清楚先好講!

大律師公會一早已經咁樣建議,係政府唔肯咋嘛!

已經去到5大訴求 無啦啦返返去討論條條例點改 我屌你老母
泛民老野果班根本鬼性不改,我夠膽講721當前線立野準備打果陣一定會衝出黎做嫁兩
白痴連登小學雞
比人出賣仲講咩不分化
獨立調查委員會若果係777下開嘅有乜用 等於依家你依家個社運就係要不合作不回應 依家你同政府deal搞條例咪即係令政府管治合法性增加 可以押後做嘅野點解要依家呢個moment搞 明明唔承認呢個政權但係又要求佢申張公義係乜玩法
P牌仔,777驚條毛呀?
全個立法會控制晒
你係咪玩嘢?
推爆佢
佢夠膽出第二次咪又幾百萬人上街囉
修訂二讀都唔夠膽啦
Push
兩件事根本係獨立事件,無人講過放棄五大訴求,就算用單次移交處理左陳同佳,一樣可以爭取五大訴求
佢得一早得左啦
仲洗叫停?
咪ON9 啦
我相信佢個初心係好
我估佢只係唔想再見到
任何一個人再為呢個仆街政權而死

但係佢唔知道 我地宜家唔單止反送中咁簡單
最終目的大家心知肚明
最低限度係要洗走哂呢班掌政既人
對我黎講,呢理刻至重要係查鳩班差佬
順手重啟政改
林鄭落台,完全撒回只係口號
政府接受左咪更加應該宣佈撤回逃犯條例
要返屋企既 政府講完暫緩都返左啦
依家遊行根本係針黑警
收皮啦張超雄!出賣港人!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞