大家睇嚟都唔明張超雄單嘢鬼喺邊

709 回覆
1819 Like 610 Dislike
又邊個政黨搞出嚟㗎?
支持大陸人,南亞人霸公屋的張超雄......

各有各做係你唔好干擾我
張超雄使修例復活
咁睇得唔得?

議員去解決台灣人殺人犯問題

我地繼續5大訴求

兩邊戰線,不分化,不割蓆
無錯, 分返莊閒, 我哋係主流, 泛民或者所有政客都係配角, 唔跟主流綱領行動立即無視但係唔駛分割或篤灰。

大家同唔同意?
SORRY, 我睇錯!~
好似反國教咁樣10萬抗爭者,一夜撤兵
獨立調查係追究警察以至政府對示威者使用過份武力既責任

修例係承認立法會以至政府既公信力
咁7。1衝黎做乜

唔好撈埋黎講

謀殺案根本唔急
一係現有框口做,一係普選左先講修
1要求張超雄withdraw
2 飯民所有議員譴責張超雄
3 係剩餘任期, 張超雄要保證只跟隊投票,不得再做任何事
柒咗想食兩家茶禮
不過點都好,專注返721,有咩留返拜山先講!
泛民成日都要幫政府維穩
好撚憎佢地
老老實實,佢地係議員係建制一部分
我從來只會視同佢地大方向一致,至於係咪100%同路人就每人睇法唔同啦。其實今次活動到佢地做到ge野真係有限,你可以當佢地係坦/support,而唔係carry位。
遊行最初目的係反送中呀。
錯誤行動無nosie自然收皮, 不需明顯指責, 鬧佢仲益咗佢
掉返轉睇
如果政府唔接受
係進一步剝奪自己僅餘的認受性/公信力
感覺上唔承認呢個政府只係連登的睇法
咁我應該將張生睇成咩,自己友,鬼定豬隊友?
比佢哋搞到香港完全俾人殖民咪有機會普選囉
原來咁
立法會同政府根本冇合法性,做咩要將單案推翻入立法會處理,咁咪變相承認立法會合法性
永不投張超雄及其黨羽
個別係咁都話 成個泛民主派陣營20幾30年都係咁 唔通咁多個都冇政治智慧咩

再講 好多野唔駛用腦諗都知唔做得 修改議事規則 入中聯辦密室談判民呢啲係人都知錯嘅野 從左咁多年政都係咁就好收皮啦 俾班後生嘅上 勇又冇謀又冇淨係霸撚住個位 根本就係為左份糧
林鄭:我接納張議員既修訂,修訂後全票通過,立法會重新和諧。通過左即係唔洗撤回,我依家成功回應左示威者第一大訴求,又解決左初心既陳同佳案,多謝泛民。
係咪敵人就唔知,但嗰政治時機肯定完全都唔啱,一個完全沒有政治智慧嘅人,點解由佢推動修例?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞