大家睇嚟都唔明張超雄單嘢鬼喺邊

709 回覆
1819 Like 610 Dislike
不分化不割蓆兄弟爬山!!
理由係咩?
單次移交咁簡單就解決到 證明政府無撚用
我地遊行集會五大訴求更加合理
掉邊轉諗 比落台楷佢落台到=明明有方法去搞 點解唔用 到依加先採用
所以政府唔會跪低
兒登小學雞真係一啲獨立思考能力都無
比人賣豬仔啦 仲講咩不分化
呢條撚樣都 on99
我唔係話贊成張超雄,只係想講點處理陳同佳同我地五大訴求已經無直接關係,只要佢重係企係我地呢就唔應該搞分化。

相反,單次移交加626信件係好好既彈藥去射撚爆林奠個初心
對付政府係要令佢驚左人民
咁佢下次仲想擺碌鳩出黎迫你含果陣
都會驚成百萬人示威
咁政府就唔敢亂黎
下下都推番個政府
警察又未開槍 解放軍又未出
目前有冇咁大既政治力量同道德高地做先?
仲有69幾時變左要求雙普選
同意修訂=變相維穩

原因如下:

開咗頭一單先例,案例依個詞語大家聽得多,而實際上案例對香港嘅法官法院係好重要,參照案例係好基本嘅事,所以唔可以開咗先例

駁故第二點:

今次只係特事特辦,個別事件姐,唔洗咁大反應wo

我屌你個老母啊,一早你唔特事特辦,特事特辦咁點解又要推修訂案啊?
推咗修訂案就代表有案例要跟,糖衣毒藥,影響深遠

你班仆街果陣一開始有主席唔撚做,推翻個波出去,無承擔嘅垃圾搞到我哋義士死嘅死傷嘅傷拉嘅拉,全城白色恐怖,可唔可以反省下

大家可唔可以唔好咁善忘啊
我哋7-1係垃圾會見到佢哋係咩人嫁啦
我哋唔需要傾啊
係要做啊 仆街
暫時我地咩都爭取唔到, 張超雄表面上係幫緊潘氏
另一方面係擺緊林鄭/DAB上檯, 佢地肯與唔肯都係死路一條
不過唔肯既機會多, 睇下 DAB 同林鄭可以有幾無恥,
十月陳同佳放出黎先拉返佢? 時間迫切, 又龜縮的話咁可能喚醒更多藍絲或中立覺醒
呢一盤棋係將緊林/DAB軍
本來死左幾個連建制都唔敢提修例
修例有機會變政治禁忌

飯民張超雄成功消滅防護罩
知道虛偽既人已經知道啦,唔知道既人你而家畀啲計佢瞓返
係咪唔記得咗雨運 魚蛋 想問下政府驚咗未?

香港所有核心問題就係政府唔係民選 唔需要向人民問責 咁佢點做理鳩你咩 估唔到14年講到口臭嘅嘢又要拎返出嚟講
獨立調查唔係針黑警濫權?
大字威啲咩 你有無出過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞