<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
開始過數成批發功帶風向了
點解一定要人地接受你意見?
班廢中廢老夠唔接受後生仔意見啦
你唔撚好去話人邪教
你有你講我有我講唔得?
都係果句啦 認真便輸了
好人好者邊會開分身
我得一個ac
你鐘意信就信 唔信就算
國家有難,何以為家?
Lihkg 係一個
憤世、極黃、偏激、自憐、自卑的失敗者集中營

日撚日都要反叛反中先會有存在感
日撚日聽撚住十八啊呢啲歌
然後幻想自己好撚慘好撚悲情要為民主做嘢咁撚樣
而唔係淨係為錢為利益懶撚曬清高

另一方面如果你上街睇清楚啲人
好多真係盲毛嚟
書唔讀得多
但就覺得上街就係型、就代表你有態度
點解?型囉!有英雄主義囉!
又可以溝仔/女

屌你個老母
自己書又唔讀好
好多政治經濟既嘢
如果你問班人
就係copy 返啲飯民啲口敏
一本正經的胡說八道
成班被人煽動的傻鳩
樓主你真係好大膽
香討好多思想未成熟既人上
所以帶風向好易
真係似足邪教大本營

FB好多思想未成熟既人上
所以帶風向好易
真係似足邪教大本營

IG好多思想未成熟既人上
所以帶風向好易
真係似足邪教大本營
不怪責個殺人政權,怪責連登?

唔好成日話年青人心志未熟,老屎忽心態啦,佢哋睇呢個年紀睇緊法律條文嗰陣,你仲睇緊漫畫咋
咁又係聖人都有錯啦
憑你呢句 逢中必反 連登有維穩po我現在信了
成個6月政府不斷表演緊
意見接受 態度照舊
估唔到連登仔一半都學唔到
不過連登有個好處 可以扑人
現實比你地獨立既話
應該會殺哂班廢老
就係你呢啲人 無限放大自己既觀點 無限放大啲大家都知過份既事俾其他人睇 攪到班𡃁仔以為自己好有自己觀點 以為自己同仇敵愾咁 其實根本就無自己睇過成件事 然後上哂腦
乜撚野有良心同無心肝 用呢啲說話黎迫其他人同你同一陣線 其實你係度抹殺緊其他人獨立思考既空間 最終咪俾人話我地成200萬人出黎都係俾人煽動,唔夠公信力
樓主講既根本唔係講要幫共匪 更加唔係同佢有任何感情 而係依家連登既氣氛(深黃陣營)開始有啲over 開始要求黃陣唔單止要唔支持共匪 而係要同深黃陣營立場完全一致
明明係同一陣線,但少少提出其他意見已經會俾人開始攻擊 同大家最初講緊要捍衛既言論自由 批判思考已經開始變質
你話共匪已經做左好多傷天害理既事,好認同。但其實好多深黃陣營既朋友講埋啲野本質上都係同共匪差唔多
笑死 讀過書既大學生咪用自殺叫人反送中囉

你條撚樣想屈人無讀過書

連登有維穩po 我現在信了
唔係開始似,係一直都係咁
屌你老母
個政權唔閪
連登/所謂有心搞事既又會搞到咩出黎啊
歷史上好多革命軍都有邪教色彩wor就係咁先推翻到政權,認真丫,無人死點成就到大事...
一定有屈人冇讀過書啦, 閱讀理解攞u?
搵人駁都搵d質素好少少架啦 唔掂喎喂
地鐵不合作運動真係笑到我仆街
幾多人睇完新聞 不斷屌鳩佢地班廢青阻人搵食
真係好小朋友。
唔會同你地想講野說服你。只係識block,玩單機版連登。和理非又唔係,勇武又唔係。
FF鍵盤戰士一位,仲以為自己好醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞