<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
好呀
你確定佢係鬧情緒?
跟本成個計劃出哂黎
送中》國歌〉明日》廢除割地議案
前3者開唔到會 順利成章 最尾唔開會
拱手相讓
跟住傳埋會二讀送中
只要你示威 就大條道理出老解
唔好同我講外國會幫
因為暫時仲未見到邊個國家幫香港做實事
美國人權法仲要提埋香港2020要落實普選
到時都唔知咩世界啦
一言堂就一言堂
如果而家有邊一個唔表態或者講個女仔死得唔抵
大把人屌鳩你啦
同紅衛兵無咩分別
細路仔論壇 你地成熟既人千其唔好上
612雞尾酒大會post過千正皮
612雞尾都見唔到條
極權政府 唔洗理市民
仲邊有社會動盪 再加埋大陸式監控
真係唔怪得狗都吠
唔成熟唔等於係細路仔
係講緊一d思想幼稚既人
因為出其他post會儀到啲重要野上唔到熱門
危急關頭最重要資訊流通
改名狗
哩個真係痴撚線,琴日有個屌鳩廢老話人自殺,又係咁貼人d野

有個啊姐比人highlight左句睇唔起佢自殺

睇返前文,係話佢無顧屋企人感受,咁都叫有道理丫

成日話政府條例搞到白色恐怖,依家咪又係咁
block 新account 集中地 五毛
呢個貼可以block嘅人多到塞每個block list咁濟
係嫁 幼稚到仲以為和理非就贏
政府暫緩又贏
結果就繼續第2度搞9香港市民
又割地 又街燈
不如直接一國一制啦 起埋集中營俾香港啦
我由連登開壇到而家一直都用同一個名喎
人地5毛出黎洗地 好撚驚你地成功
所以標籤你地
洗腦 邪教 非理性 極端 不道德 被煽動 收左錢
點解突然好多咁既post /新聞??
有錢到有人開工 之前靜撚哂 應該有人刪水喉
記住
我地係不斷學習 不存在被人控制 獨位思考
你講漏咗
意見不合就標籤你係三毛
起底見係新會然就話人帶風向
起底見係舊會然無開過post就話空account
喺其他台嘅post講下嘢放鬆下,就屌柒你大是大非嘅時候做乜推啲唔撚關事嘅post
最好全世界放棄晒生活
飯都唔食,覺都唔瞓去反送中
痴撚晒線咁
你鐘意啦
話比你知起底功能信唔過你都要block人
同你講都無意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞