<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
所以問題未係保皇黨
明明有得改
你第一二三句正正就係譴責緊大雄
你咪就係圖入面個老師囉屌
阻人思考純粹話人係5毛3毛
其實同認證緊樓主講既野有乜分別
我唔明點解藍黃都要走到去咁偏激
咁害怕聆聽其他意見 真係好易會妖魔化
可幸既係呢d中立post都有一定數既正評
都真係有人認為思考係需要
好老實一句,我們無一個想義士自殺
連登無鼓吹任何自殺
請細心望清楚
如有任何人企圖想跳,有難題,我們一定會叫佢講出來分擔
咪就係你呢種想法
班傻仔係咪都話撐港共,根本唔係果回事
上面已經好多心水清既CHING講晒,結果變左大雄,被連衛兵批鬥全部block鬼晒,唔啱心水就0.3 0.3
指意呢班傻仔搞社運?
熱狗
SORRY借個位:

【廣傳有圖】認住依班賣港青年 好怕佢哋扮素人中立派空降區選 !
https://lih.kg/1267678
我反熱
唔係所有野你都可以負擔到
你同佢講完一大輪
你又你生活
佢都要去繼續面對個問題
有好多時個問題係環境家庭問題
你可以幫, 我好多謝你幫, 真心既
但唔會幫到長時間
我都想講好耐
連登對啲心智未熟嘅後生仔
洗腦效果真係意想不到
我見出面有個post 有個休班警死咗
可以有咁多正評 同埋留言死得好
其實都幾心寒 不竟都係一條人命
咁既然都知中共冇民主
仲有咩理由坐喺屋企?
屌,以前高登有句話,上高登,勿認真。因為有假膠,但依家係真假難分,依D人先係最恐怖明明係假膠,你講野講到似層層,好多無獨立思考的人,入世未深的人,都會直接信左,因為佢地分辨唔到係唔係假膠了
但我覺得連登好搞笑充滿正能量喎
唔順眼既你疾下我我疾下你
好似一班已經識咗好耐嘅朋友咁
有時啲用詞的確係需要強大嘅心理質素去過濾下
但唔會真心想人衰/想人死 除非條友真係好仆街啦
上連登上壞腦 唔明一個21歲既細路有咩咁大件事影響到佢要跳樓 書都未讀完
我邊有全係屋企?
你蜘蛛感應定偷睇我
入連登數無得輸
係 遠離邪教 走上街頭
咁又唔好怪曬連登, 你又知連登係最影響?
佢可能有感情, 家庭問題呢?
感謝各位嘅支持 同埋自己彈出黎
我會將佢整合去到依到
https://docs.google.com/spreadsheets/d/18P8KTaRlwoIe0PkzDyYwO5gIgVGKMZBXEBTKQ76EBFE/edit#gid=0

唔該咁多位
我唔喺話你
如果令你誤會sorry

話緊某d好「中立」,乜都唔做個d
成日話咩惡法惡法 根本就係班反對派洗腦害死人

有無諗過你地成班先係殺人兇手....
唔洗出都知敵人係邊個啦係唔係
政權個位置喺邊
呢度都只係講香港既今日者。唔係講大陸既將來呀。始終係兩個地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞