<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
Child 登本質就係咁
只係前排團結先高質少少
下,咁就入晒連登數?
你唔比佢睇藍絲page d濕鳩po睇到灰?
我唔中立, 我覺得佢地做得唔好, 佢地就話我分化
痴線, 一定要支持架咩
咪覆條on9啦
你睇下佢啲口吻
連登仔從來都係叫人同個政權鬥長命,
咩事都有成班巴絲打陪你一齊, 千祈唔好做傻事.
因為佢地真係覺得21歲 30歲係無考慮過就跳

明明害死佢地嘅係社會,係個政府。

帶頭分化放負能量嘅又係依班五毛

之後死左人又屌鳩我地。

d號碼新得黎 又無見過回覆過post咁
一出post或回post就唱反調同搞對立
你唔覺得有古怪都智障啦
無話唔比你講
不過你講得就預有人屌
你係風頭火勢 打緊仗果時唱小凰姐?
醒未丫 ?
被打壓嘅喺人民
唔喺政權
起一起底, 乾乾淨淨, 先知回錯人
下我覺得大家都可以係入面個老師喎 大家都應該有能力有權判斷個喎
建議年輕人、細路、未有獨立思考能力遠離連登同政治

好多人打住政治口號,民主搵食,利用班後生仔熱血心態達到自己目的

宜家搞到死幾個人 良心過唔過意得去?
咁係你眼中後生仔係示威者受嘅傷,你眼中睇唔到警察打後生仔,你係唔係覺得應該?
佢地話要包容
連登好彩有開呢個post既巴打絲打同comment既巴打絲打
我差啲以為得自己一個咁諗
由得佢地啦
依家理性分析都要被批評為3毛狗
警察高級職員?
好多人上黎洗腦 唯恐天下不亂

乜警察除左處理示威 平日咩都唔做?

點解要將警察同示威劃上等號?
agree. 佢地唔會care, 只會問番你 良心可否當飯食, 同埋會話中共係大惡,呢啲係大是大排,冇做錯
.
真心連衛兵
其實同中共差唔多
咁就要睇個老師講d咩
雖然樓主係以偏概全 但不得否認有為數唔小既言論阻礙其他人思考

正確與否其實唔需要佢地話邊個係3毛5毛先分到 亦唔應該淨係睇正負評去判斷佢既言論正確與否 由其係以家呢個人鬼難分既時刻 獨立思考更顯得重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞