<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
我想講多造謠post 唔細心睇好易被誤導
中立仲衰過支持政府
唔係講笑
政治潔癖
人總係高估自己, 以為自己冇受影響
但的而且確有好多認真撚走火入魔,連其他野都唔比人講
就算係情緒有問題既post,但原因唔關政治事
都要比人屌,係呢個時候仲兒女私情
之前有個自殺post,一見到因為感情問題就比人屌抵死
根本而家個走向癲左
我可能就係佢口中嘅邪教
但係放心,我有搵齊證據我先放你地上去,
你地咪幾爽,幾秒一個留言,我就要起你底睇十幾分鐘先可以確定

唔該幫幫手打去依個表單到
https://forms.gle/sEXvsEqEQbcWzetn6

我會將佢整合去到依到
https://docs.google.com/spreadsheets/d/18P8KTaRlwoIe0PkzDyYwO5gIgVGKMZBXEBTKQ76EBFE/edit#gid=0

唔該咁多位
你睇下上邊果位啦柒
咁你又憑咩話連登有影響到佢地
證據都無口up up
又玩批鬥呀?
果然比大家講中係連衛兵
我地討論都冇屌過你
你就開始玩批鬥
老老實實, 就算香港獨立左都唔想比連登仔有份管治, 根本由六月抗爭運動開始, 就可以見連登仔根本有係有一大班意見相同或者係有好多人圍威喂情況下就變撚曬毛澤東, 批鬥打壓咩都做齊, 根本自己都係咁但話自己岩, 但71大型打
抗爭活動在即, 唔講咁多分化
會員唔係全部大學生咪會咁
一碌鳩打一船人
我幾時有講過有影響佢?
咁你上網睇野, 一定會有野影響你架
係唔係有咩衰野一定唔關連登事?
乜料 我係反送中都可以有勇武同和理非兩個立場啦 唔通我唔認同勇武扔磚但認同衝我就係鬼?

呢個post既中心思想應該係叫人有獨立思考 唔好只要立場係反送中 但行為太痴線都要like 同埋要聆聽其他聲音
唔係中立呀,我都有出黎。 我內疚係因為喺成件事入面,網上好多激烈既主張,我冇出聲去叫冷靜,但我因為唔敢講,我唔想俾人block, 我反送中,我唔想出聲去令到個聲勢細左,我唔想好似搞分化咁, 所以我沉默地默許左你地既激烈主張,為此,當有人因為咁而犧牲,我內疚自己冇出過聲,我都有鮮血喺手
嗱姐係有一個炒左車啦
梁頌恒又關cia事?
不如連登搞個聖戰組識,正式招攬死士,話晒都有200萬人,將佢地變成敢死隊,人肉炸彈,睇下到時邊個話事
睇到,咁我認真問邊個打得大力,打得有問題呀係警察。重有班示威者無訓練嫁,佢地點打都攻擊唔到人嫁,家下已經唔係一個警察問題
我依家咪就係為左令到連登唔變邪教我先做啲咁嘅野,
唔通真係浪費我時間去批鬥人咩?
你其實係咪就係好易比人影響個啲連登仔,
見到人地講小小Keyword就話人係連衛兵?
利申 :你個名我都見過好多次
我諗唔會多人
香港地生活有好多野放唔低
呢個係好難過既事黎
Take care
當然見過好多次
因為我最近出多咗聲
係唔係有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞