<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
乜撚野叫噤話 學好中文未
同其他社交媒體一樣,你啱聽咪一齊傾,唔啱聽冇人迫你睇!
依家係比較特別嘅時候,如果你真心覺得香港一步步比政府比共限制成咁都無問題,只要「有手有腳」就ok,咁都無人想曬力鬧你嘅,直接立場唔同到咁
對示威者有d 咩負面既消息就滅聲/一面倒反對,但明明個樣野係事實。成個連登充斥住好似恐怖主義咁,最恐怖係d 人覺得無問題 ,一個正常香港市民都唔會想有流血/死亡的事件出現
連衛兵唔係浪得虛名
On9
之前濕疹單野教人殺父母再自殺己經係一個連登黑歷史。有啲連登仔講野好唔負責任。
影響好多心智未熟既後生。
今次21歲女單野我都覺得係上連登放負太多。
又屈毛
海濱變解放軍單嘢就知
明明係94年英佬簽落嘅
究竟係反條例 反政府
定逢中必反呢
Block 得
仲有幾個support樓主個d本身已經block左
有啲後生仔女話依家自己係香港係生於亂世。。。真係笑撚左。
我以為佢反緊北洋政府
走啦 波台狗
成班五毛圍爐
推下先
我係612先下載連登,本身都唔係好like連登,但佢係有佢優點,衣到啲人都係好極端,但做到野,仲要好快。大啲,理性啲嘅人成日都理性分析,係連登唔需要嘅嘢,年輕人咪比佢地沖下lor,反正衣到仲係香港,狗仔仲未可以開真槍。
大家都係為香港姐 咪撚分化啦on9
只要持相反意見就標籤三毛
即係睇下佢account 幾時開
咁撚反智而唔係反駁人地既理據

成班讀過書既冇人敢反抗,冇人敢講出黎
因為講撚左就block, 同埋
因為呢啲係大是大非, 要不擇手段帶風向
見識到啦, 唔好預我呢d 咁既平台, block 啦屌你班仆街忍撚左你地好耐
其實討論一樣野既時候
要起底睇下個個人既立場
搵唔到同立場既post就狂屌人三毛
本身係咪已經有啲問題?

我唔排除而家連登真係有好多三毛
但我亦都覺得有一堆非三毛係比人屌走左

咁當然啦你可能覺得個班人唔夠激進走左都冇所謂
不過個結果就係呢度最後得返一種聲音
(或者你要計埋三毛咁就有兩種囉)
agger
講事實=五毛 三毛 分化 係鬼

樓主自己揀個

仲有不斷叫林鄭下台又係弱智
有腦都知中共會推比佢更惡既上

有人不停宣揚港獨 新區旗
佢地無腦定勇武
自己諗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞