<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
你覺得警察收港共order做政治野有無錯
終於有人睇唔過眼,支持樓主
咁話人反共偏激 叫人唔好反共點計
牆嘅野呢
小朋友從來唔知自己對緊係咩政權
非常時期。非常手段
有好多人認同呢
我都係理性地反駁
推到上熱門
你班白痴同五毛玩泥漿摔角
102525, 不過如果係開係其他台而唔係時事政經都屌又真係過份
經濟民生
我覺得香港人仲未去到個個要反既程度
而連登就係當生活真係好壓迫
Eg苛稅 饑荒 天災 all in one
大家要反個陣就會似
法國羅伯斯比爾咁
將異己送上斷頭台
仲要佢地係第一個用不自由 毋寧死既標語
不過法國人意識到呢個問題會將呢班過激既反異己人送返上斷頭台 而唔似紅衞兵繼續愛戴毛魔
你地係咪要繼續屌人分化同你意見不同就自己諗
我淨係知出現分化係因為大家身處面對既野唔同
佢地care既野唔同感受唔同
唔係佢地想搞鳩你 只係人地睇法唔一樣見到大家咁一言堂而有啲不安
基督教夠 食飯前要多謝主
唔通基督又係邪?
其實我覺得我地真係要學下中共既統戰手法
真係好厲害
希望可以做到「師夷長技以制夷」
呢位ching轉風向都幾勁(2)

https://lih.kg/857312

你咪又係波台狗
不過係畀波台全員撚到敗走既狗咋柒頭
支持樓主 覺得連登d人好自己一套諗法 無得理性討論 總之唔岩自己嗰套就係五毛同起你底
邊啲係港共order?
唔俾示威者衝入立法會 ?佔領夏愨道?
示威者有方式表達訴求時
警察都係盡緊自己責任
唔係話唔企你嗰邊就係衰人
新聞話佢分手後有抑鬱,呢個可能主因
咁多位五毛,警犬阿sir

你地高招少少可以?

冇位入就屈入邪教
呢到千幾個正評 有幾多係5 毛?
點解你地就係唔認你地屈緊唔小係同路人既手足係同路人 定有殺錯無放過?
有時候最大粒個個作用就係咁,唔道歉就係警方嘅答覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞