<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
連登有好撚多人一言堂接受唔到其他聲音
小小異見就當正你敵人
又圍屌又block又三毛負皮乜乜柒柒
衰撚過塔里班
成也連登,敗也連登
你可以自由發表覺得人地係3毛5毛
我都可以自由發表覺得你咁講唔岩
佢block 完我冇阻止我係連登發表任何野
但係你咁做代表你淨係接納一種聲音
我個post 冇比連仔del
我個account 仲出到comment 同post
呢啲係自由,唔代表呢度唔係一言堂,我就係嘗試緊呢度再加番啲討論,希望唔好繼續咁樣落去
咁你都明點解政府唔理你地。有唔同意見就要Block 左佢,唔理佢。咁樣你地同佢有咩分別。
巴打我好擔心你中文成績 你知唔知一言堂點解?
人地block你呢 係佢個人ac唔想睇你講野而block架喎
你可以post照出野照講 連登呢個討論區冇officially禁你言?一言堂 你個post負評多唔會和諧你架啵

即係人地冇唔想聽你講野既自由 唔聽就係on9仔
一定要聽你講野
香討打手既大字報模式
識睇就會明

無意標籤,但d論點同個班人一樣
一本正經的胡說八道
成班被人煽動的傻鳩

我係咪睇緊FB班廢老藍絲留言
d口吻好似
成班毒撚冇野做搞政治
努力讀書返工 諗下將來點樣貢獻國家仲好啦
Ok想聽下
你心目中嘅妥協會係點
例如2047大限 有無政改 嗰d點解決
任何一樣野多人做就會有人眾人皆醉我獨醒咁跳出黎話人邪教
大家好集中一件事,希望達成某件事,有些事唔重要,點解要將事放大影響一點重要post推上去?

大家會一齊唔開心,會因為團結而覺得身為香港係幸福嘅事。最近我都見到有部分聲音係入來帶我們走向分化,只要大家目標係一致嘅時候,就唔會有問題
你咁駁咀晒撚氣啦
歪理當真理 係到同我玩偷換概念
我依家唔係同你想嗌交
唔接受其他聲音認咗佢咪算數囉
笑左政府suppose職能係咩
我明你講咩但個比較好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞