<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
咁先係自由 人係個體 你有你既表達 我有我既反應
你都可以係度搵到接受你既同路人 你又可以block番我地表達對我地所謂既幼稚不滿
好彩香港仲未一制 not yet
仲有班仆街波台狗 句句不離返工 一言堂 屌佢老母個閪 香港搞到咁淨係識波囡。block柒哂班三毛狗
屌你都費事
發唔發夢都唔同你講
睇黎你應該係前者
不合又五毛又港豬
你老母你共產黨黎架
Show blocked user-紫靈(15碎)
咩叫唔接受先
如果真係唔認同點接受
樓主講緊連登似邪教唔係因為上街遊行
而係要趕絕一切異見既風氣
你未搞清楚就話人豬同5毛
就知樓主點解有呢種諗法
呢個咁顯淺既概念
但當d 人氣上心頭係講極都唔會明
袋佐真心唔知有乜特首 呢個三剎位 乜人做都死

如果講妥協 支那先係一個唔識妥協既領導層。,

同埋呢十幾年 香港人妥協佐n次。所以今次先咁爆
唔接受你可以同人理論之餘此類我唔理
唔係一味又block又話人地三毛呀收錢呀
學樓上咁話係所謂既幼稚囉
咁你咪返去高登咯。
唔識淘寶咩你
係喇係喇 又黎西方媒體洗腦論
好熟咁唔知邊到成日聽
烏合之眾?圍撚到你係入面食咗成日狗飯呀
你做過啲咩咁撚把炮呀賤種
依嫁連仔有唔俾你班三毛波台狗講野咩。
唔可以表達負評嘅
唔撚屌柒得你地嘅
唔鐘意聽到你班仆街仔講野唔得嫁

你咁鐘意食食食波波波。咪死番去同你班黑警 藍絲 圍爐囉
你咁樣都係否定連登人有獨立思考嘅能力姐
通常啲極權先鍾意屈人係邪教
你上得討論區但又唔接受其他意見。你覺得咁係好都得既。

我都希望你朋友,同事全部同你同一意見,唔係你又可以大大聲講:一般市民無必須既責任要聽曬其他一般市民意見。
不服來辯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞