<有感而發> 連登開始似邪教

1001 回覆
1570 Like 2473 Dislike
咁巴打你覺得圍警總個時應唔應該係連登開post投票散唔散水?真心問
靠都唔應該靠
帝國主義
大家嘔使勞氣
Block 撚晒班3毛就成個世界清淨晒
點解連登仔block你係一言堂? 呢個佢地自由

依家唔係連登block你wor 你仲可以留言 可以出post

做乜講到比一個人block左就好似個account唔用得咁
自己清靜係幫唔到成個局
好多人冇腦真係會比佢地帶到
帝國主義好唔啱
我都想香港及早脫離
快d加入
都係嘅 所以警察全部都係細路仔? 又沖動又不經思考去執行命令
我覺得共產主義先係最理想
不過只係好難實現到
我就從來都唔block人既
咩人有咩意見我都想知就算見到意見相抵
我都會理解 而唔係屌到人反艇覺得自己好威
點睇中共行修正主義而家仲想納粹化
三毛 並唔係咁做
中共痴撚線好有問題
不過邊個大國被反係因為人想要民主而唔係食都無得食先
繼續毒害年輕人啦 等佢地做炮灰
邪唔邪教都咁
希望大家相信自己做緊既野係為左公義
唔好俾人分化
唔好放棄
一個21歲既人 書都未讀完 為左呢d條例就要去死? 唔係比人影響係乜?

出面有d post話見人死佢都想死乜乜77 唔係你班仆街係度害人係乜呀?
你呢啲人真係痴撚線講都廢撚事講
支持!本人甚至感覺,凡是有生物的地方,都充滿了欺騙,暴力,殺戮,貪婪等等,但是相對於非常臭的支那,美帝甚至有一點點香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞