『薪火Post』BNO續期資訊(40) 6月12日香港終局延長戰:反送中定係送你終?

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
我朋友係英國續又係過期十幾年都要喎
你對上一本護照Issue Authority係邊個出比你
607寄
610轉status document received
我之前用舊system submit application, 但我寄出文件果時已經係用緊新system.

佢曾經出過email提我話我如果我份form(舊system)已經print好左既話,依然可以照用。

我寄速遞過去英國顯示4月21日已簽收文件,至今都未收過任何email通知/ 知會進度。

請問我係可以點樣check依家係咩進度? 依家login好似只限新system既申請,舊果D入唔到
weBchat 問下先
我都係琴日當地時間朝早10點delivered 依家重味轉status
JOIN QUEUE 係咪唔等於搵到examiner去睇資料?
我都係 我寧L用普通掛號

老豆母出世紙結婚證係上網申請已經講左冇,但後來都係要send? 冇得send咁點? 請教清。。。
寫信解釋
同巴打絲打們一齊等
我都係,$50
3/6寄,10/6轉Status
4/6 join Q , 仲Q 緊
我都啱啱queue緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞