『薪火Post』BNO續期資訊(40) 6月12日香港終局延長戰:反送中定係送你終?

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
無人副簽俾我.求副簽吖...
求乜撚嘢 睇清楚咩人可以副簽畀你先啦
自貼

2021-06-14番黎問過
https://lihkg.com/thread/1227507/page/1
林鄭見完記者後,英國外相Jeremy Hunt用"Well done"形容香港政府留意到市民訴求
如果你可以同我交個朋友,借兩皮野黎,兩年後還俾你兼幫你簽!

剛剛係屋企搵到呢張野, 其實有咩用呢?
巴打講得好詳盡,但有嘢求教

1. 見你出晒兩老出世紙+結婚証書,但爬文有啲巴絲又唔使咁多嘢,係因為你爸轉左姓先準備多啲?

2. 想問一下點樣分 新 system 同 舊 system? 新舊會有啲咩分別?有人又話舊會快啲,我都睇到有少少亂。

唔該晒!

我交既文件都係佢既基本要求黎,除左呀爺既改名契。
改名契係我自己加落去,因為呀爸出世紙同而家唔同姓。叫做有野證明係同一個人。
基本上新系統大家交既野應該差唔多,佢有寫明果堆野係要交。

而家申請應該都係新系統,你會見到有beta既字起左上方。
我係用新系統,兩星期都唔使到手 (唔好打我)
我upload張相 佢斬左我d頭髮 點搞......
gel左頭 cut左我.............................
我用另一張相搞翻好了,屌間影相舖on99
Jeremy Cunt
你本身有冇BNO先
英國佬
Same here
唔理佢照submit
我都係, 睇到樣就算

你肯定?
佢可能以為無得續
BDTC

有呢張,啫係你曾經歸化做BDTC
而BDTC係攞BNO嘅先決條件
而經香港關係攞到嘅BDTC已經係回歸個時失效
well佢老母
done佢老母
網上填果陣問我以前BNO係邊度簽發,我睇錯無揀OTHERS (我果本係BRITISH CONSULATE HONG KONG簽發的), 同埋都無揀到FIRST ADULT PASSPORT, 揀左RENEWAL
係咪照寄去等佢要求補文件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞