『薪火Post』BNO續期資訊(40) 6月12日香港終局延長戰:反送中定係送你終?

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
**入Group前注意**
因香港公海Group主被捕,入tg group前確定唔好link香港電話

新朋友:聽日係要求英國政府面對 所以去Parliament 門口 而且果度多遊客 我見好多環保膠 LGBT都喺果度示威 大家點睇

tg:https://t.me/joinchat/Fow5BRNzhqIPvXfO9b9nvg

集會詳情
時間:13/6 中午12:00
地點 Parliament 門口
做乜:集會
要準備:自製標語 信件
想問下今日bno team最後行動成點 有冇交到請願
我都想知
人地服務承諾係6-8 weeks批核,你都未夠8 weeks,就算問佢,佢都多數咁樣答你,內心仲嫌你班香港人麻鬼煩,反正人地都顯示收到你文件,已經唔使擔心寄失俾佢,耐心繼續等。
有交到請願
除非你揀錯選項,否則以你冇揀錯為原則,系統叫你點做就點做,因為人人case唔同,可能你情況真係唔使,我上個月新系統申請時,入完個人資料,佢將我歸類成人首次申請,首先叫我搵合資格朋友做Identity confirmation,之後再列出我需要準備既support documents,最後至叫我交錢,所以如果系統要你做就做,冇叫做就唔使做多。
你幾時過期?
02年已經過左期咁你揀左咩issuing authority?
(突發) 美國國會本周將提出《香港人權與民主法案》
https://lihkg.com/thread/1211194/page/1
《香港人權與民主法案》法案目的, 是對涉及鎮壓香港基本自由的香港或中國大陸的政府官員,設立懲罰機制,包括禁止涉事官員入境美國及凍結其在美國之資產.

快撚d凍結姓習一家於美國資產!
Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞