『薪火Post』BNO續期資訊(40) 6月12日香港終局延長戰:反送中定係送你終?

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
好過唔睇就問
要讚下呢73人
呢個真,寧願俾錢申請visa
好過用cno
好似俾錢買份有保障d既保險
澳洲ETA百幾二百
蒙古就好似~600蚊

最貴嘅都係美簽
咁BNO/廁板兩本都要
去得旅行,幾百蚊都唔志在啦
佢比左個pex no.我
但未收到email, 係咪唔會track到
身份認同問題
係為錢嘅,咁我續廁板得啦
又平,去俄羅斯 / 蒙古又唔洗Visa

希望各位唔好笑啲無BNO嘅人,反而應該用我地嘅身份去俾壓力英國佬,特別係呢幾日發生嘅事上曬國際新聞。
應該交左錢,完成整個申請會即刻收到通知
我填晒sms同email, 次次有通知都係同步黎。
檢查下有無填錯email ?
如果有 pex 應該可以入去網址睇進度。
https://www.passport.service.gov.uk/track/reference
同一間公司嚟 RM專門送parcel嘅部門
海外寄parcel去英國會交比parcelforce
屌原來係HKT vs PCCW
明了thx
唔使理佢,範本格式黎,香港申請99.99%就咁download份form搵合資格朋友簽就得,直至呢刻未聽過有人要interview..
You may need

追下post,好多人都唔洗
睇住置頂個google doc黎填,同埋有爬下文都好似冇見話有 interview,所以嚇親
冇事嘅

So far冇聽過有人要interview,就算要大不了咪叫你去金鐘
如果我加咗個英文名係英文全名後面算唔算有改到個名
因為我落form果時寫咗有,如果唔算我就唔拎入境處張野照交算
想問原本2004年後嘅bno 唔見左,得返本2001年嘅bno
係用Changes to an existing passport 因需要更改現有護照資料而申請換領新護照定係Lost or stolen passport replacement 遺失或被盜護照
我諗應該當stolen黎做
因為你舊果本應該void咗
外交部亞太事務國務大臣田銘祺 Mark Field MP英國國會 就駐英中國大使說,聯合聲明是一份「歷史性文件」回應..
https://www.youtube.com/watch?v=ntiCxSjQgJY
但係唔見左要搵副簽。。。。都幾難搵
https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/article/20190613/59709691

【引渡惡法】「當年將500多萬港人移交中共有問題」 英智庫:習近平強人政策激起反彈

SHUT UP AND GIVE MY BC
但May要落台了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞