美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
啱啱去完旅行返黎
又bm又Handmaid 再有BLL
追唔切

SKIP哂你班友嘅藍字先
2x06google唔洗5秒就搵到啦下嘛
我記錯s1 XD

Thx anyway
S1冇呢啲熱血野發生
香港人仲係s1

忍忍忍 認命

睇BLL先新鮮滾熱辣meryl streep好搶鏡
之後Handmaid
BM可以擺最尾
Chernobyl睇完,估唔到一場trial都幾有張力
Handmaid睇左一集
Nichole咁都冇浸死
覺得Serena放火個到即係想將個體系Burn up
啱啱去完旅行返黎
又bm又Handmaid 再有BLL
追唔切

SKIP哂你班友嘅藍字先
睇BLL先新鮮滾熱辣meryl streep好搶鏡
之後Handmaid
BM可以擺最尾
Chernobyl睇完,估唔到一場trial都幾有張力
Handmaid睇左一集
Nichole咁都冇浸死
覺得Serena放火個到即係想將個體系Burn up

Chernoby沉重到完場
Serena可唔可以下定決心反抗唔想見到佢過一兩集又反口
睇左BM S5E2
除左演技同有d sad之外 個故仔
本身睇E1都有d瞌眼瞓
點知e2 仲悶d
e3都叫有得笑下

未睇e1 e3,淨係開左ep2先
個故仔係幾心酸唔係話好差但幾普通下
唔係幾投入到個主角搞咁多野,就係純粹打去講單咁既野
明呢集想講social media 但個劇情睇完都係覺得有d ..
Hea睇

睇完呢集寧願想重睇fleabag s2
下年Handmaid對住BLL實食哂白果
meryl streep搶哂所有女配角獎
serena又要輸
齋計ep1同3 Serena演技真係世界級
呢場喊戲真係不得了
俄羅斯又出一套講Chernobyl
講KGB同CIA
BLL沙灘scene一播mystery of love就好有畫面

https://youtu.be/gVVhHjyC04k
上季佢都好多發揮
但都係冇獎攞
講KGB CIA
睇the americans得啦
BLL editing原來仲係jean marc做返
唔怪得知S2仲係咁高質
btw meryl streep好恐怖好正
睇完ep1好想攬下bonnie
好多金句呢套劇仲係比reese笑死
全盛期一集內佢可以中幾多槍
原來BLL S2 琴日下午出左
記錯月中,好彩上黎望一望

所以尋日咪話係BLL day
睇完EP1好想一次過睇哂成季S2
下個禮拜1仲要多埋EuphoriaBLL x Euphoria同一晚
俄羅斯又出一套講Chernobyl
講KGB同CIA
講KGB CIA
睇the americans得啦
PAIGE COME BACK HERE!

其實the americans s6果陣個時期係chernobyl之後冇幾耐
Big Little Lies: In The Weeks Ahead (Season 2) | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=2GQuWLakPHM

留名睇Meryl Streep逐個狙擊佢地5個不安
琴日追返之前未睇晒果D
killing eve e7e8
our planet仲未睇晒
其實點解你想睇euphoria
睇字都覺得柒
俄劇係睇晒1套咁大把
仲要睇唔晒
睇*過*1套,打錯字
如果佢地一開始老實講當時情況其實可能無事?

算是自衞殺人?
我覺得反而會係逐個自爆咁
Jane好似都頂唔住

所以尋日咪話係BLL day
睇完EP1好想一次過睇哂成季S2
下個禮拜1仲要多埋EuphoriaBLL x Euphoria同一晚
琴日追返之前未睇晒果D
killing eve e7e8
our planet仲未睇晒
其實點解你想睇euphoria

HBO first + darkest version of teen drama (好似係)
A24
演技多人讚
同埋見有人話套劇has some of the best cinematography and soundtrack of any show this year
etc.
但基本上唔理講咩
淨係HBO+A24已經會開黎睇下
雖然平時好少睇teen drama
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞