美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
唔好失望
現場咁多人望住,做緊嘢又好難扯得起嘅
真係要記吓d名先...
唔好笑人矮啦屌,邊個唔想生得高d...
黑鬼一定飛佢啦,freshman仲要football team rookie,邊得閒理你

想快d睇S2上年最鐘意既其中一套劇
不過之後佢地啲關係好似7國咁亂 (上年睇過少少book spoiler但依家好彩已經冇乜印象)

睇完相好想重溫S1年青時期 不過冇乜時間......
上年邊追邊傾好開心

我都有自透,詳細嘅已經唔記得,淨係知四眼仔會好仆街

以為上集locker room就叫重口味,仲覺得冇料到
估唔到今集比佢殺個措手不及突然大佬級重口
你真識食

同意 13rw果d咪搞,年頭sex education都唔差
不過對比起呢套 其他台果d加埋都唔夠Euphoria dark
同埋其他劇感覺上真係比返teen睇
呢套target好似話係比依家2x-3x歲既人睇

下集高潮位想知jules會唔會瀨野
肥妹遲早唔知會唔會玩到中伏出事呢

其實ep01 Nate老豆搞jules之前影住佢戴套嗰吓我都好電影、劇集拍正常狀態嘅j都踩踩哋界,勃起咗真係完全未喺tv見過 (歐洲戲都係見過幾次)

呢種style幾好,俾成年人睇嘅teen drama,有新鮮感,仲樣樣都兼顧到

嚟緊rules、肥妹線最有興趣,Nate都ok,黑白嗰pair就麻麻(淨係條女)

Same打真軍好似第1次見 (記得BLL都有幕但假J黎成碌地拖棍咁)
可能有人覺得套野太誇有啲嘩眾取寵 為驚嚇而驚嚇
但某程度其實幾現實 我反而接受到
大波cassie條線暫時最無聊不過好似埋緊伏線佢會大肚
個演員我睇佢著醫生袍睇咗好幾年(Grey's Anatomy),今次一嚟就扯旗帶套扑妹,真係>>,雖然訪問認咗係道具j

我哋都睇咗咁多年劇、戲,接受程度當然較高

原來叫Cassie 記配角名太差,佢條仔同肥妹叫咩名?
大肚?套劇咁dark,9估會落仔or生落嚟遺棄,夠哂現實

吓 原來係假以為堅
條仔好似叫Mckay 肥妹叫Kat
(btw條仔矮到次次拍埋條女度都好矮 明明條女本身都唔係高)
佢老母係咁叫佢唔好玩到大肚睇怕都會 等睇條仔大肚即飛佢
唔好失望
現場咁多人望住,做緊嘢又好難扯得起嘅
真係要記吓d名先...
唔好笑人矮啦屌,邊個唔想生得高d...
黑鬼一定飛佢啦,freshman仲要football team rookie,邊得閒理你

仲以為要佢當場扯住黎拍咁變態
google返見條女都係得161
希望佢地快d炒車如果唔係佢地條線都係keep住扑野扑野/鬧兩句交/影裸照

不過之後佢地啲關係好似7國咁亂 (上年睇過少少book spoiler但依家好彩已經冇乜印象)

上年邊追邊傾好開心

仲係掛住佢地細個果陣
正呀難得有人一齊討論呢套
我都記得同埋差唔多成套劇9成男人都係鐘意Lila
屌你咩netflix witcher個Yen做乜變左做nigga
鬼叫Lila咁識玩咩 吊住你癮咁
班女望落麻麻地
但henry cavill睇落好過之前出街個look好多
個屎忽都
話時話老老實實 如果兩舊都係屎
寧願嫁比佢算數

橫掂士多仔都係比佢食住
嫁比士多仔要受佢氣之餘仲要繼續面對酒吧仔
同埋成日覺得士多仔有d黑暗面 表面上扮好人咁既feel
細個果陣都係佢打lila
161鬼妹嚟講算細粒,不過大奶
呢pair真係wfc嘅storyline
要加重料先好睇:中出飛/背叛、墮胎、因愛成恨、自殺等等...
開始記得番d劇情(and spoilers)
兩個都唔係好嘢,不過好似好專一,最好攞完著數就走
Lila咁強勢,揾d食得住嘅毒撚埋單就啱,一凹一凸先維持到長久關係嘛
堅大波
但其實條女本身幾好戲
希望條線寫好d等佢唔洗淨係賣波浪費哂

上年邊追邊傾好開心

仲係掛住佢地細個果陣
正呀難得有人一齊討論呢套
我都記得同埋差唔多成套劇9成男人都係鐘意Lila
鬼叫Lila咁識玩咩 吊住你癮咁
話時話老老實實 如果兩舊都係屎
寧願嫁比佢算數

橫掂士多仔都係比佢食住
嫁比士多仔要受佢氣之餘仲要繼續面對酒吧仔
同埋成日覺得士多仔有d黑暗面 表面上扮好人咁既feel
細個果陣都係佢打lila
開始記得番d劇情(and spoilers)
兩個都唔係好嘢,不過好似好專一,最好攞完著數就走
Lila咁強勢,揾d食得住嘅毒撚埋單就啱,一凹一凸先維持到長久關係嘛

finale果集好深刻仲係記得好清楚
酒吧仔比lila玩咁耐都好似冇話打佢迫佢,又好似冇搞佢屋企人
雖然係黑社會咁款但似真係鐘意lila
士多仔感覺好陰濕
正路應該鑿返一筆夠自己獨立就走佬
到lila可以自立果陣就係生果仔出場既時候食軟飯
之前追post見到你哋推薦Gentleman Jack 原來淨係出佐1個season 好快睇晒依家好空虛仲有冇其他sheshe劇推薦
一日睇完stranger things

好過S2 喎

可以一看
睇咗killing eve未?
S2本身條bar都好低下好難唔好睇過S2

睇佐兩次啦
如果好似GJ KE呢啲兩個主角/主線都高質既sheshe劇好似唔係太多
平時大路oitnb / person of interest都有sheshe線 但唔係佔太多
netflix之前有套sheshe劇叫gypsy
兩個女主角都幾正但唔算係好高質劇情同埋一季就比人cancel咗

hbo最近套euphoria都有sheshe味雖然有一大班角色
主角應該係sheshe 但佢鐘意果個係trans
不過望落同sheshe冇乜分別
屌仲有個生果仔 你唔講我都唔記得,遲吓加埋文青四眼仔,men magnet
Lenú就淨係引到d咸濕佬
仲有個做木工/地盤仔,同lila好fd (比人屈佢老豆殺人果個)
但比lila fdzone左
成班後宮

elena得毒撚兵同咸濕佬點解
等睇聽日果集爆煲
Thx
咁我追埋euphoria先
唔算主力sheshe
但好多露J露點/sex scene小心
啱啱睇佐一集euphoria
search佐個主角 原來佢本身都真係trans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞