美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
當眾侮辱人全家都得,仲有咩好怕?
呢個同jules一樣,又係膽生毛
痴撚線國家
再過幾年都改變唔到既話
真係唔死都無用
依家人地又唔係要爆大鑊
佢係發現左老豆同jules' tape
想保護屋企人,加上自己報仇(E1 party)
如果佢咩都唔做,籌碼就係晒jules到
依家大家50/50 囉
咁樣影哂成個嘉年華啲人又真係幾正
雖然劇情上唔係個個都好似Jules咁爆大獲
但睇得好過癮

個Maddy套衫真係hooker outfit
Cassie好鬼折墮本身大波咁有市場都搞成咁
嘉年華每個角色嘅戲份都分配得好平均,亦有表演位 再加埋sociopath Nate兩次爆發
呢條友真係好撚癲 就係因為喺party俾jules攞刀凶過、當眾落佢面,所以鋪長線搞9佢,再加埋睇過老豆d motel偷拍碟見到jules先咁憎佢?(恐同) 屈拍cp呢招真係好絕
我覺得nate敬仰又敬畏佢老豆
由細到大都想做到佢老豆咁叻得到老豆認同
自細睇老豆d片, 應該已經唔係全直男
但佢又對自己對男人有好感有點厭惡,所以唔鐘意更衣室露dick

我覺得佢係對jules有好感, 佢學老豆塞手指入jules口, 但jules唔肯
所以佢就原形畢露, 恐嚇jules
呢個角色好多layers,你上面講嘅性別認同障礙,對佢老豆敬畏,自細已經窺探到佢人前人後兩個樣嘅醜惡,仲有反社會人格,manipulative behavior
初衷係保護佢老豆(屌underage)先諗計blackmail jules,點知傾傾吓沉咗船,直至見面後被拒絕、話唔信任佢就露出本來面貌

佢啲動機好複雜
但咁都有得屈cp ..睇返d對話如果係佢叫jules send
咁唔係教唆未成年少女咩
真係要查都check到係nate啦,最多咪一齊仆街睇下邊個大獲啲
係囉我都唔明
如果爆左出黎點解佢會無事

咪係見到佢話自己fake acc就笑咗
無啦啦自己上埋身唔知做咩
本身仲幾期待佢會對jules做乜 結果咁樣有d白痴同反高潮
寧願佢打jules一身冇咁嬲
Nate太衰啦
今晚要返去再睇多次佢衰完之後果幾分鐘

好似
ep5 maddy ep
ep6 mckay ep
ep7 cassie/兩姊妹 ep
ep8 ??
mckay 條友勁悶
都唔知佢係到做咩
cassie條線又係無聊

矮撚Mckay接受唔到自己條女比人笑公廁
不過佢今集都幾仆街Cassie快啲飛左佢
Cassie暫時冇乜發揮,條線淨係講條條仔都當佢洩慾工具
佢又keep住迎合搞到變左佢唯一價值
睇怕要等ep7先有機會講多d佢個角色,佢老母都應該影響佢好多
(想睇多啲Lexi唯一正常人)
套劇好似之前renew左S2
重點係佢地存在感好低
睇左幾集,仲係成個路人咁
起碼睇kat,nate,maddie果D都知佢地咩料先

係得rue jules nate呢3個似返d樣
其他暫時都好單薄下

正宗slut好有雞味
但佢上集見到電話J圖個反應笑咗 即刻走佬
睇下睇完今集+下集會唔會有改觀先
今集睇左少少劇透 不得了

下集D差佬去學校
擺明係佢做鳩nate

但睇佢唔似有膽報串
係咪D傷痕比人發現先被迫扮野
當眾侮辱人全家都得,仲有咩好怕?
呢個同jules一樣,又係膽生毛

Maddy要不是啪丸high大咗邊敢
同Jules兩個level
咁樣影哂成個嘉年華啲人又真係幾正
雖然劇情上唔係個個都好似Jules咁爆大獲
但睇得好過癮

個Maddy套衫真係hooker outfit
Cassie好鬼折墮本身大波咁有市場都搞成咁
嘉年華每個角色嘅戲份都分配得好平均,亦有表演位 再加埋sociopath Nate兩次爆發
呢條友真係好撚癲 就係因為喺party俾jules攞刀凶過、當眾落佢面,所以鋪長線搞9佢,再加埋睇過老豆d motel偷拍碟見到jules先咁憎佢?(恐同) 屈拍cp呢招真係好絕
我覺得nate敬仰又敬畏佢老豆
由細到大都想做到佢老豆咁叻得到老豆認同
自細睇老豆d片, 應該已經唔係全直男
但佢又對自己對男人有好感有點厭惡,所以唔鐘意更衣室露dick

我覺得佢係對jules有好感, 佢學老豆塞手指入jules口, 但jules唔肯
所以佢就原形畢露, 恐嚇jules
呢個角色好多layers,你上面講嘅性別認同障礙,對佢老豆敬畏,自細已經窺探到佢人前人後兩個樣嘅醜惡,仲有反社會人格,manipulative behavior
初衷係保護佢老豆(屌underage)先諗計blackmail jules,點知傾傾吓沉咗船,直至見面後被拒絕、話唔信任佢就露出本來面貌

佢啲動機好複雜
但咁都有得屈cp ..睇返d對話如果係佢叫jules send
咁唔係教唆未成年少女咩
真係要查都check到係nate啦,最多咪一齊仆街睇下邊個大獲啲
係囉我都唔明
如果爆左出黎點解佢會無事
依家人地又唔係要爆大鑊
佢係發現左老豆同jules' tape
想保護屋企人,加上自己報仇(E1 party)
如果佢咩都唔做,籌碼就係晒jules到
依家大家50/50 囉

依家nate自爆埋
兩仔爺一齊做監躉不是夢
終極膽生毛
仲敢串人faggot,真係唔怕比佢推落水

點解你覺得maddie係chicken shit?
大家唔出聲咪乜事都無
registered sex offender係跟成世
rules=有性格
nate & maddie= 刺激過癮
cassie:我想搞野 mckay :我唔想扑野啊

特別想講下肥妹果到
相信好多巴打都試過
真係水洗都唔清,明明自己都係fdzone入面
係啊咁多女埋身我都想啊
好似
ep5 maddy ep
ep6 mckay ep
ep7 cassie/兩姊妹 ep
ep8 ??
mckay 條友勁悶
都唔知佢係到做咩
cassie條線又係無聊

矮撚Mckay接受唔到自己條女比人笑公廁
不過佢今集都幾仆街Cassie快啲飛左佢
Cassie暫時冇乜發揮,條線淨係講條條仔都當佢洩慾工具
佢又keep住迎合搞到變左佢唯一價值
睇怕要等ep7先有機會講多d佢個角色,佢老母都應該影響佢好多
(想睇多啲Lexi唯一正常人)
套劇好似之前renew左S2
重點係佢地存在感好低
睇左幾集,仲係成個路人咁
起碼睇kat,nate,maddie果D都知佢地咩料先

係得rue jules nate呢3個似返d樣
其他暫時都好單薄下
rules=有性格
nate & maddie= 刺激過癮
cassie:我想搞野 mckay :我唔想扑野啊

特別想講下肥妹果到
相信好多巴打都試過
真係水洗都唔清,明明自己都係fdzone入面
係啊咁多女埋身我都想啊

笑咗
同靚女傾兩句就呷醋,走去撩其他仔扑嘢,真係好難理解鬼妺d思維
Jules呢D如果現實真係幾條命都唔夠死
淨係成日去埋d陰濕地方約炮己經分分鐘死左都唔知咩事
啱啱睇完
都係追左BLL先睇佢
Maddy套衫真心唔識欣賞
Cassie公廁
暫時主線集中係Jules Rue 同shyguy118
Kat條線我覺得係幾有發展
又唔係覺得佢好細膽
但覺得佢鐘意哂命鐘意威未必會走去話自己比人打
唔識佢地d法律
但如果未成年 講緊女仔果邊好似jules咁既情況
咁都要瀨野?
兩個人之間又唔係發佈,話心智未成熟其實應該好少事咋掛
正常應該警戒幾句事後做d教育野就算啦
套衫真係有勇氣著出街
Cassie今集關家姐level羞恥play之後唔洗見人
肥妹之後會有咩發展繼續賺變態佬錢?

尋日Euphoria 今日BLL
啱啱睇完BLL仲有兩集就完 入大直路
最尾幾分鐘好有sharp objects味
今集ziggy同孖仔好可愛好正想收養佢地3個
用5分鐘時間默哀今集cut左呢幕
期待左咁耐竟然cut 9左我屌
負責人係邊個

咪當nate講既係事實囉
反正佢又唔係傻既
你見佢帽完咁有計劃做鳩人就知
條友好撚重機心
男人比人打 點同女人比人打
扮victim有attention有power
我都記得呢張相
咁又真係over左少少
本身都屌到佢急急腳走
BLL今集睇落冇乜事發生咁
但其實內裡出哂事咁
最後Bonnie真係
下集預告:Either one of you will break

Euphoria最後嘅sheshe play好優美
McKay我寧願佢係用黎襯托Cassie好過,俾一集佢感覺冇乜大推進
唔講唔覺 之前係佢ig睇到仲覺得好正
佢又唔係好鍾意條仔
不過之後仲有機既
好似nate同jules
唔要rules
有無佢男仔樣既相?
WarnerMedia announces HBO Max, their streaming service that will launch in Spring 2020
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞