美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
BLL EP4都好精彩
Euphoria x BLL呢個組合好正太juicy
The Righteous Gemstones: Season 1 Promo | HBO
premieres August 18
https://www.youtube.com/watch?v=EXyVlpdi-tc

This summer, Danny McBride (Eastbound & Down, Vice Principals) returns to HBO with The Righteous Gemstones. The new comedy centers around a world-famous televangelist family with a long tradition of deviance, greed and charitable work – and features an ensemble cast that includes McBride, John Goodman, Adam Devine, and Edi Patterson.

Can't wait
千呼萬喚Aunt Lydia episode

The Handmaid's Tale Season 3 Episode 8 Promo "Unfit"
https://www.youtube.com/watch?v=FvGguEV4VHE

oh yeah i'm pumped, aunt lydia
琴日睇左BLL, 梅姨正式開戰
成班應該開始散

Euphoria睇左半個鐘,Juicy到呢
thanks
我都唔記左黑血係咩
可能我未睇到,果時S4中段停左,好拖
不過耐唔耐問下人咩情況
三角關係
BLL EP4都好精彩
Euphoria x BLL呢個組合好正太juicy
琴日睇左BLL, 梅姨正式開戰
成班應該開始散

Euphoria睇左半個鐘,Juicy到呢

BLL今集
呢度忍唔住即刻replay睇多次

個個都崩潰邊緣
Bonnie老母條線好離奇

Euphoria最尾15mins都好爆
Euphoria ep3痴線劇情
HBO DID THAT呢套野娛樂性真係

(now kiss)

三角關係

唔知點解咀落去果下 覺得好震驚
都知佢應該係鐘意jules但冇諗過佢會咀落去

Handmaid今集 Mrs Lawrence
June自己玩命算啦 唔好累我地個Mrs Lawrence
《魔戒》美劇版導演揭曉!
《侏羅紀世界:殞落國度》J.A.巴亞納執導前兩集

https://www.dramaqueen.com.tw/news/20190704/001.html

Amazon 眾所期盼的《魔戒》(The Lord of the Rings)美劇揭曉首兩集導演人選,為《侏羅紀世界:殞落國度》西班牙導演 J.A.巴亞納(J.A. Bayona,全名胡安安東尼奧巴亞納)。

《魔戒》美劇版故事背景設定在「第二紀元」(The Second Age),距離電影版故事相差距 3000 多年的時間。從下圖官方先前發布的中土世界地圖看來,左下角的島嶼努曼諾爾帝國(Númenor)可能為影集版的主要舞台之一。

J.A.巴亞納表示,J.R.R.托爾金(J.R.R. Tolkien)創造了有史以來最不凡且激勵人心的故事之一,作為一個終身粉絲,能加入這個傑出的團隊是種榮幸也感到很快樂,「我等不及要帶世界各地的觀眾到中土世界,讓他們藉由前所未見的故事,發現第二紀元的美妙之處。」

此劇由《星際爭霸戰:浩瀚無垠》編劇搭檔 J.D. 潘恩(JD Payne)、派翠克麥凱(Patrick McKay)擔任主編劇。編劇室團隊包括《冰與火之歌:權力遊戲》(Game of Thrones)編劇暨監製布萊恩考克曼(Bryan Cogman)、《絕命毒師》(Breaking Bad)珍妮佛哈奇森(Gennifer Hutchison)。

J.A.巴亞納除了導演一職外,將與工作夥伴貝倫阿蒂恩薩(Belén Atienza)一同擔任監製。
J.A.巴亞納自 90 年代末開始執導,首部長片為 2007 年電影《靈異孤兒院》(El orfanato)。近年導演作品包括《浩劫奇蹟》(The Impossible)、《英國恐怖故事》(Penny Dreadful)、《怪物來敲門》(A Monster Calls)以及《侏羅紀世界:殞落國度》(Jurassic World: Fallen Kingdom)。

《魔戒》美劇版預計拍攝多季,目前尚未公布上線日期。
Euphoria唔想再睇鳩
肥佬chok條短j
淨係想睇rules
我replay左十幾次,哈哈
肥佬果度真係好癲但比肥妹啲笑聲搞到一齊笑咗
印象中睇劇好似未見過呢個level既鏡頭出街
rules好期待下集 (今集之後依家好多人覺得rue其實死咗)

呢套劇唔知點形容 未至於話劇本寫得好好
但唔知點解中毒性幾勁好想追落去好似食花生睇住佢地班人慢慢bad end
加埋畫面拍得靚 / soundtrack,d劇情頹廢得黎又幾爆幾鬼有娛樂性
Euphoria ep3痴線劇情
HBO DID THAT呢套野娛樂性真係

(now kiss)

三角關係

唔知點解咀落去果下 覺得好震驚
都知佢應該係鐘意jules但冇諗過佢會咀落去
我replay左十幾次,哈哈

之後發展落去佢地會唔會有機一齊定係會比jules fd zone
Jules點解有J都咁正
肥佬正正係屙尿睇唔到自己條j嗰種 加埋個M屬性,好難唔恥笑

屌,主角唔好咁快死啦,下季仲想見到rules攬住一齊瞓

同感,故仔唔算出色,係有話題性,夠貼地同寫實,頹廢主角又吸引,仲有靚仔靚女j
Euphoria唔想再睇鳩
肥佬chok條短j
淨係想睇rules
肥佬果度真係好癲但比肥妹啲笑聲搞到一齊笑咗
印象中睇劇好似未見過呢個level既鏡頭出街
rules好期待下集 (今集之後依家好多人覺得rue其實死咗)

呢套劇唔知點形容 未至於話劇本寫得好好
但唔知點解中毒性幾勁好想追落去好似食花生睇住佢地班人慢慢bad end
加埋畫面拍得靚 / soundtrack,d劇情頹廢得黎又幾爆幾鬼有娛樂性
肥佬正正係屙尿睇唔到自己條j嗰種 加埋個M屬性,好難唔恥笑

屌,主角唔好咁快死啦,下季仲想見到rules攬住一齊瞓

同感,故仔唔算出色,係有話題性,夠貼地同寫實,頹廢主角又吸引,仲有靚仔靚女j

特登走去cast個咁幼J既肥佬 好不安仲要劣咁耐
如果佢死左套劇都好難拍落去好似好多人為佢而睇
agger 成件事包裝得夠靚雖然d劇情係誇誇地但又覺得幾真實
平時冇見到呢類露骨既teen drama
好少有興趣追呢type但比呢套成功吸引到
平時cw/某啲netflix teen drama都係用靚仔靚女引人睇,但狗也不

想知今集之後佢地下集一見返面 點打完場

咦原來係Leftovers巴打改左名
i think about you all the time ...
講講吓想重溫skype嗰幕 好撚深刻

人愈大愈怕睇d無病呻吟嘅婆媽teen drama,留時間俾高汁劇算

me2,想快d睇下集,Nate同jules見面,好似Nate老豆又出嚟搞事,同埋肥妹又會遇到咩咸濕佬、ff咩淫嘢
多謝你記得我
劇同呢個post一直都有追㗎,你失眠好d未?
weekend又要binge ST喇
Good omens好正
宜家先睇左2集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞