美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
件cornell hoody笑左
個chloe大得勁快
本身覺得ziggy最得意, 暫時都ok
依家覺得孖仔都唔差
rip
終於睇完KE

今日BLL & Euphoria
呢排心情都唔係幾好
前幾日睇完handmaid最多都係眼濕濕
同埋不停諗返起ofglen 2.0
跟住就見到義士捨身成仁...以生命控訴...
男人老狗..我都忍唔住喊出聲
euphoria已出,1齊做seed啊
有無人睇左《老無所懼》(Too Old to Die Young) ?

個人:我依套睇
有無人睇左《老無所懼》(Too Old to Die Young) ?

個人:我開頭係有d寄望,睇完第一集已經決定棄劇,有無影痴睇得晒s1
呢排心情都唔係幾好

呢排真係留意時事之餘都唔好24/7不停睇出面
搞到個人太繃緊太down
記住搵d自己鐘意做既野做下relax返返黎傾下劇都好
我早幾個月之前開始已經唔知做咩訓得極差就黎死
呢排出面又亂到暈
book左呢個禮拜睇醫生睇下有冇安眠藥食下

呢套注目度咁高大把seed
今集BLL好似都好正
又要掙扎開邊套先
有無人睇左《老無所懼》(Too Old to Die Young) ?

個人:我開頭係有d寄望,睇完第一集已經決定棄劇,有無影痴睇得晒s1

呢套個節奏聽聞慢到痴線
真心鐘意個導演先好睇
我岩岩得17個做緊
依家應該好多
不過都夠做
今朝DL果套劇得1條友做種,都好快
緊係開新野先
呢排心情都唔係幾好

呢排真係留意時事之餘都唔好24/7不停睇出面
搞到個人太繃緊太down
記住搵d自己鐘意做既野做下relax返返黎傾下劇都好
我早幾個月之前開始已經唔知做咩訓得極差就黎死
呢排出面又亂到暈
book左呢個禮拜睇醫生睇下有冇安眠藥食下

原本已經好sad
612個日睇住d後生仔成身紅哂喊哂口咁番黎
成班女仔圍埋喊
政府重要標籤佢地做暴徒
重要見到位巴打咁樣犠牲左
呢幾日真係做咩都無哂心機

呢套注目度咁高大把seed
今集BLL好似都好正
又要掙扎開邊套先
我岩岩得17個做緊
依家應該好多
不過都夠做
今朝DL果套劇得1條友做種,都好快
緊係開新野先

euphoria未必個個頂得順不過拍得好靚 (見新聞話有集要cut走80條J)
頭先twitter見到BLL今集renata有個scene好撚好笑
同埋BLL今集個個睇完都係咁讚
呢排心情都唔係幾好
原本已經好sad
612個日睇住d後生仔成身紅哂喊哂口咁番黎
成班女仔圍埋喊
政府重要標籤佢地做暴徒
重要見到位巴打咁樣犠牲左
呢幾日真係做咩都無哂心機

果班狗真係睇到最嬲 成班學生手無寸鐵都要比佢地咁打
有條片有個呀嬸喊住指住班狗黎鬧又係好sad
冇人性真係冇一個係無辜好人好姐點會打呢d工
HBO's Euphoria and Its 30 Penises
HBO's 'Euphoria' Had To Cut 80 Penies Out Of One Scene
數漏咗50條
Meryl Streep個角色真係好恐怖
啱啱睇條賤種一哥話咩有5個暴徒 其他都好和平 和平嘅就唔會告佢哋暴動罪 真係佢老母俾狗屌 和平你又開鎗又百五粒催淚彈? 好心條友就仆街死啦又唔係出來自殺 死出來嬲屌咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞