美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Netflix stock drops more than 10% as earnings show huge decline in new subscribers

Netflix attracts 2.7 million new paying customers, almost half its forecast and nearly one-third the previous quarter’s additions
'Gossip Girl' Update Lands Straight-to-Series Order at HBO Max
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/gossip-girl-update-lands-straight-series-order-at-hbo-max-1224856

WarnerMedia's streaming service HBO Max has given a 10-episode, straight-to-series order for an update of the teen drama. The original show ran on The CW from 2007-12 and helped launch the careers of stars Blake Lively, Penn Badgley, Leighton Meester, Chace Crawford and Ed Westwick.

Joshua Safran, who was showrunner of the original in its later seasons, will write and executive produce the new version. Series creators Josh Schwartz and Stephanie Savage will also serve as exec producers.

This new series won’t focus on the adventures of Serena van der Woodsen and Blair Waldorf. The offshoot is set eight years after the original show’s finale and will follow a new generation of New York private school teens who are introduced to the social surveillance of the Gossip Girl site. The show will explore how much social media and the landscape of New York itself has changed in the intervening years.
依家d teen drama成日講social media
有d悶

Gossip Girl都有得拍後續
原來cassie有拍handmaid's tale
完全唔認得
依家先留意到
handmaid個look好清純 sharp objects都有佢份
希望佢喺euphoria唔會突然死咗
如果唔係我睇3套有佢份既劇 3套佢都死哂
之前睇Everything sucks佢冇死仲同女主角sheshe
果陣睇唔到佢原來咁好身材
不過當時另一個女主角個樣同年紀都好細個(13歲)
好多人睇到kiss scene話頂唔順

冇睇呢套 但之前見到都覺得女主角個樣好細個
之前完全睇唔出佢收埋兩大包米喺心口
因為我唔覺得Euphoria裡面出眾果個係佢
同埋佢最開始俾人recognise係the kissing booth(雖然套野只係啲愛情小品

到時都係睇囡睇衫嫁姐
由girl變左婦人
Handmaid今集我覺得好睇唔計劇情郁唔郁
同brba拍烏蠅果集差唔多效果
而我鐘意拍烏蠅果集

Janine係天使
June姐重新出發

明明唔想再信佢
但屌喇星條西女人Serena今集d舉動又想點呀
唔係玩long game就收檔啦好嘛唔好再玩弄人心情

nate戲內戲外都係一條賤精
戲外?有咩花生食
佢 cheat joey king
佢宜家條女都好多小動作
狗男女絕配

知佢同joey king拍過拖但唔知佢偷食
咁佢依家條女係邊個咩樣
好似係啲𡃁模嚟我會覺得啲style有啲似hailey果種
ig叫caris唔知乜
你search Jacob ig應該搵到

可能我對Jacob有偏見 佢好似覺得拍到euphoria好威咁
純粹個人感覺
搵到
佢如果本身係暗星 泊到hbo碼頭 套劇又hit左既話
得戚啲都唔出奇

可能有Euphoria finale spoiler 慎入
因為我唔覺得Euphoria裡面出眾果個係佢
同埋佢最開始俾人recognise係the kissing booth(雖然套野只係啲愛情小品

Jules最勁第一次做戲
Zendaya冇留意開但都
聽過但冇睇過套戲 但見佢果陣個look都幾柒下 依家好似好好多

有冇人留意過d動畫野
有冇睇出面新聞京ani
痴線好撚sad呀
而我鐘意拍烏蠅果集

Janine係天使
June姐重新出發

明明唔想再信佢
[img]https://66.media.tumblr.com/0a3d6df0f3e980e461d34b64893754e8/tumblr_pus7ssu1pY1y9kegoo3_400.gif[img]
[img]https://66.media.tumblr.com/17a315f3fea60007e61ab25c731a031d/tumblr_pus7ssu1pY1y9kegoo8_400.gif[img]

痴咗成集終於覺醒,俾人屌完自私,最後決定幫下一代逃走,不過又係乜plan都無,下集好似會中伏
無睇開
其實間野係咩級數?
有冇人留意過d動畫野
有冇睇出面新聞京ani
痴線好撚sad呀
無睇開
其實間野係咩級數?

我都冇睇動畫好耐
但以前讀書果陣有睇呢間野出名係整電視動畫數一數二高質
曾經好多好hit/神枱級動畫都係呢間公司拍
佢地拍親d動畫 畫面畫得好靚以前第1次睇會驚訝原來電視動畫都可以咁靚
死咗好多人
而我鐘意拍烏蠅果集

Janine係天使
June姐重新出發

明明唔想再信佢
[img]https://66.media.tumblr.com/0a3d6df0f3e980e461d34b64893754e8/tumblr_pus7ssu1pY1y9kegoo3_400.gif[img]
[img]https://66.media.tumblr.com/17a315f3fea60007e61ab25c731a031d/tumblr_pus7ssu1pY1y9kegoo8_400.gif[img]

痴咗成集終於覺醒,俾人屌完自私,最後決定幫下一代逃走,不過又係乜plan都無,下集好似會中伏

痴得好好睇如果呢集唔係擺喺S3 咁多人投訴之後
放喺S1/S2應該幾多人讚,劇情都幾intense又有痴線位同感動位
Moss真係演得好好

自私june ---->進化變大愛june自己走唔到唔緊要 最緊要幫其他人走
原本睇完今集有d希望
唉屌 一睇完下集個promo即刻又中哂大伏咁連lawrence全家都中埋
睇返wiki原來呢間就係做涼宮春日的憂鬱、幸運星同K-ON,呢3套以前好鍾意睇
究竟有幾大仇口要做d咁嘅野....rip
劇本寫得好,演員交足戲,簡單咁幾個場景,唔使多餘'撚鏡',就已經好好睇
睇吓June堅持到大愛幾多集,怕佢遇番Hannah後又腦筋急轉彎,自私mode ON 始終呢個plan係想易行難,要多方配合

見reddit估Fred迫Lawrence同June行房,激到佢老婆發癲
好頭好尾咁睇埋佢都要
s1同3都好好睇
今集我睇到訓著
diu都無diu完全唔專心咁睇
反而d套一睇上左引 聽你地同skins比先睇
果然無失望
呢季質素直線下降
你話我黑心都咁講啦 其實佢個女係呢到生活得幾好 又有人錫 連個女都唔記得係 夾硬搶個女 個女都唔跟你走 咁不如有佢啦
heaven is a place on earth再現
其實有人提skins咩?
本身我想話skins完勝呢套
但年代唔同,廢事拎黎比
咁又唔好,大個左會好似佢咁
要寫june留低都得,但睇唔出佢留低有咩用囉
無idea又要夾硬寫,不如1早完左佢
有冇人留意過d動畫野
有冇睇出面新聞京ani
痴線好撚sad呀
無睇開
其實間野係咩級數?

我都冇睇動畫好耐
但以前讀書果陣有睇呢間野出名係整電視動畫數一數二高質
曾經好多好hit/神枱級動畫都係呢間公司拍
佢地拍親d動畫 畫面畫得好靚以前第1次睇會驚訝原來電視動畫都可以咁靚
死咗好多人
睇返wiki原來呢間就係做涼宮春日的憂鬱、幸運星同K-ON,呢3套以前好鍾意睇
究竟有幾大仇口要做d咁嘅野....rip

識貨果排全盛期套套都好好睇 上哂神枱
Lucky star我又係好鐘意
K-ON又係好鐘意班角色 好cute 果陣睇到好沉迷
條友應該係癲佬 呢d仆街死多100次都補償唔返
咁多個動畫人材條命就算冇睇動畫咁耐都覺得好心up 間公司之後應該都做唔到落去
發癲放火仲要走去燒間最top做得最好之一既公司 真係屌佢老母快d落地獄
琴晚睇新聞見到
邊位大佬 咁大仇口

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞