美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
言之過早啦
大家當無事發生過
rules must break up!
佢IG好多突J相
THT今集個尾 配埋首ending song
Aunt Lydia個故仔就普普通通

Handmaid小學雞式欺淩
完全變左darth june果下笑容
個尾真係WTF ..有d突然第1下仲有d get唔到點解突然會咁
Ofmatthew拎住罐龍蝦
後尾睇埋其他人討論先知原來食得多龍蝦生bb會有機會有缺陷/流產

aunt lydia backstory都幾失望明明咁有潛力
竟然就係咁
但佢比人化妝果度幾有sheshe feel仲以為行sheshe線
睇完今集即刻掛住leftovers s2e8 patti個backstory
睇埋ep09 preview
今集好奸好型咁,下集又俾人罰變番死狗,應該會係咁close up June喊同嬲

下集會唔會全集都喺間房入面拍
唉 佢都唔會真係插Serena冇期望
呢幕好有twin peaks味

希望jules唔會當rue係水抱
June擰轉頭奸笑嗰吓好正 賤賤哋嘅主角先有趣同爽快感,不過下集又打回原型
等我仲諗佢咁肉緊揸住罐罐頭做乜,淨係以為佢驚June又篤佢灰...原來有咁嘅含義
揸槍周圍個主觀shot幾正,好似打機咁,緊張刺激 加埋June命令射Aunt Lydia個眼神

個backstory純粹想帶出Lydia同June都犯過同一種sins,俾周圍嘅人唾棄,所以先有憐憫之心,幫佢兜同俾咁多次機會佢,不過就寫得麻麻哋

同校長make out scene 唔好又sheshe啦,呢排睇太多,有d滯
有無人有睇開veep
Finale好sad...gary
好好奇點解唔完全變性
aunt lydia
睇晒7季
comedy 類呢套係我top3
好慘好慘
Gary...i bought you the Dubonnet....
唔係幾鍾意佢 所以無咩感覺
最後估唔到時間跳咁遠
完得幾好 係衰s6
點解唔鐘意佢?

比起hbo既另一套game of thrones完得好好
即刻上左佢Ig睇 由底睇都睇住佢慢慢女性化

Handmaid小學雞式欺淩
完全變左darth june果下笑容
個尾真係WTF ..有d突然第1下仲有d get唔到點解突然會咁
Ofmatthew拎住罐龍蝦
後尾睇埋其他人討論先知原來食得多龍蝦生bb會有機會有缺陷/流產

aunt lydia backstory都幾失望明明咁有潛力
竟然就係咁
但佢比人化妝果度幾有sheshe feel仲以為行sheshe線
睇完今集即刻掛住leftovers s2e8 patti個backstory
June擰轉頭奸笑嗰吓好正 賤賤哋嘅主角先有趣同爽快感,不過下集又打回原型
等我仲諗佢咁肉緊揸住罐罐頭做乜,淨係以為佢驚June又篤佢灰...原來有咁嘅含義
揸槍周圍個主觀shot幾正,好似打機咁,緊張刺激 加埋June命令射Aunt Lydia個眼神

個backstory純粹想帶出Lydia同June都犯過同一種sins,俾周圍嘅人唾棄,所以先有憐憫之心,幫佢兜同俾咁多次機會佢,不過就寫得麻麻哋

同校長make out scene 唔好又sheshe啦,呢排睇太多,有d滯

唔夠powerful
本身想睇有啲好dark好大件事既野發生令佢變到咁信gilead個system

唔係想睇sheshe但果幕真係好sheshe
同埋如果佢係sheshe 今集佢個故仔一樣講得通
我都想知
nate同jules過完今集之後應該冇乜可能啦
言之過早啦
大家當無事發生過
rules must break up!
希望jules唔會當rue係水抱

之後jules覺得佢對rue都係朋友果隻鐘意
跟住就係lexi出場既時間
aunt lydia

返去睇leftovers就會知佢同佢ex husband發生過咩事
呢首bgm終於出左
好似周不時一有jules就會出呢首
次次聽到都想聽哂成首雖然不停loop咁但好正
https://www.youtube.com/watch?v=0XKgWnkdjCM
愈來愈唔好睇

成季都唔知係度做乜

原地踏步左大半季
無咩發展空間
睇下jonah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞