美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
9-1-1 S2E10.....
Maddie老公搵到上門了
呢排停左睇劇 下星期公司放假可以追番啲劇 對euphoria有興趣

BLL好正呀喂 Handmaid都唔差
euphoria = wild好多露波露J又sex scene睇果陣小心d
同埋差唔多9成角色都係墮落道友/人渣/slut不過想睇落去點發展

唔知有冇巴絲有睇,E8-10都係講關於愛,好睇
啱啱係街睇Euphoria 估唔到咁rate r
忍唔住想講多次原來Eden咁鬼大波
同埋有幕好快閃過佢好多張露點相
條女係咪好想上位所以拍呢套野
終於睇左handmaid 好似跌左watt...
定我唔太專心投入咁睇

睇埋Chernobyl finale個集都只係覺得麻麻

Handmaid頭3集我覺得好睇
但ep4普通正常
今集未睇
咁就一世

Spike
髮型幾好
會唔會老咗啲
Love the second poster ! The red words and the heroine are clearly defined on the black background. What a fabulous poster!
Fosse/Verdon 有無人睇?
我睇左半集好似好悶咁
百子真係做極都有
班仆街依然周不時屈clark做錯決定
雷文,比拿美,莫菲,小奧 呢d明明就戰犯反而無人屌

睇完今集仲有冇人覺得Serena係放緊長線反gilead
萬人屌佢之際我仲係有少少少少覺得佢玩緊長線
Handmaid ep5
第一次睇Luke既scene睇到眼濕
最尾果幕個佈景同氣氛好有北韓feel
睇過ep1少少
但果排多其他野睇 結果停左冇睇到呢套
不過有睇果班人讚michelle williams讚到飛天
Dark S2已出
呢邊有冇人睇
樓主做乜改左名?
轉下形象
Netflix marvel劇最後下場
剪左頭髮?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞