美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
好耐冇入黎 最近完全冇時間冇心情煲劇
好耐冇入 最近完全冇時間冇心情煲劇
係咪出左legion了 好唔好睇
好辛苦清左幾套, 仲有cw個幾套未睇
新一季個d完全未開, 想死
911 S2E17 ing...
一陣睇埋結局
之後開始睇Chernobyl
睇完再決定開邊套長劇

其實Tom開頭對住Greg果陣成日逗佢好恐怖好有變態佬feel仲以為佢有d隱性gay
但之後Tom開始變傻仔bachelor party果集笑撚到傻
Grey一開始都係想黎r返份工做下,但係咁比人搵笨做蝕底野
不過慢慢見到佢傻下傻下都好識埋堆做牆頭草
Connor應該細個太大創傷搞到痴左線好寂寞好想有人認同
所以攬住隻雞唔肯放又同時有好多痴線大計

成日陰鳩人本身單me too 得佢自己知,係要同人講
仲要老點人幫佢碎紙,好彩greg又豬唔晒,識留文件
不過後尾應該無乜野,仲結到婚,呢到唔記得啦
bachelor party果到我剩係記得tom話吞過自己D精
無得救啦connor,本身beta,仲要比老豆食住大半世人
kendall仲有機既,其實可以咁睇
logan=蝗國 connor=澳門 kendall=香港
btw,connor's whore gf真係好靚
香港加油啊
見你1套睇咁耐,應該都唔係好多時間果D人
不如睇多D好野
我有個2019 list,睇完chernobyl可以問我
返pt....返工前一晚都唔會睇,放工夜晚又太攰又唔會睇
基本上一星期睇得2-3集左右

唔該晒,但我Daredevil S1-S3都未睇
仲有好多劇bookmark咗

其實Tom開頭對住Greg果陣成日逗佢好恐怖好有變態佬feel仲以為佢有d隱性gay
但之後Tom開始變傻仔bachelor party果集笑撚到傻

bachelor party果到我剩係記得tom話吞過自己D精

Tom勁賤格推完greg去死就話佢係family now
到佢知greg留左一手之後實嬲到暴斃
shiv依家都好似知呢單野(叫tom同佢講),因為要幫個議員搵料隊自己老豆
但跟住點我都唔係好記得 要重睇埋先
果集好精彩

餵佢吞精條女ep9仲要出現返roman帶佢去wedding
笑撚死

Kendall有心但無能又衰多口 信錯哂人
但一路睇都係有d忍唔住想支持佢ep6輸得好唔抵
成班backstabbers害鳩kendall
1直覺得佢努力,有上信心,係經驗唔夠同軟弱左D
S1有幾個位係睇得出,logan條廢老死要面
夾硬踩住kendall,tough love?我唔知,love?有既
其實等佢死左間公司都係留比kendall架啦
都唔知佢為乜,除左個人閪之外我都唔知點解釋
*上進心
今集euphoria完全估錯晒劇情
呢套劇有樣野好就係每次你估佢咁發展
就偏偏唔咁做
就偏偏唔咁做

Get in loser
we're going shipping rue x lexi

shiv依家都好似知呢單野(叫tom同佢講),因為要幫個議員搵料隊自己老豆
果集好精彩

笑撚死

夾硬踩住kendall,tough love?我唔知,love?有既

不過佢又真係on99咁引狼入室
佢係真心想為間公司好 ..不過可惜都未係做ceo既材料
logan唔係想佢死既,但不嬲都睇低佢幾線 想求其比個位佢做 打發佢就算果隻
logan死之後 marcia同marcia自己個仔都有機會謀左間公司
唉可惜佢D對手太強
連自己果邊個jeri都玩到佢
個個老奸巨滑
自己D siblings又靠唔住
依家咩揹住單誤殺都好難翻身
marcia又唔怕,你見logan昏迷果陣
佢都係放手比kendall搞,佢又唔似係做開呢D
個仔好似當兵?
shiv都唔掂,呢兩個洗咩怕
唉屌下集mckay,唔方有咩好野睇

果集好精彩

笑撚死

不過佢又真係on99咁引狼入室
佢係真心想為間公司好 ..不過可惜都未係做ceo既材料
logan唔係想佢死既,但不嬲都睇低佢幾線 想求其比個位佢做 打發佢就算果隻
logan死之後 marcia同marcia自己個仔都有機會謀左間公司
唉可惜佢D對手太強
連自己果邊個jeri都玩到佢
個個老奸巨滑
自己D siblings又靠唔住
依家咩揹住單誤殺都好難翻身
marcia又唔怕,你見logan昏迷果陣
佢都係放手比kendall搞,佢又唔似係做開呢D
個仔好似當兵?
shiv都唔掂,呢兩個洗咩怕

其實幾鐘意睇老屎忽gerri奸得黎又幾醒 好識做人睇風向背後掌握好多料
EP6一役估唔到frank反而幾有義氣
如果唔係條契弟roman 果集已經贏左
marcia先係幕後boss呀一路插緊旗
ep1一開場已經安排kendall成班簽份唔知咩文件 分家產定咩
之後好似thanksgiving果集又突然宣佈恭喜佢個仔已經係european分區負責人
roman佢地呆哂
就偏偏唔咁做

Get in loser
we're going shipping rue x lexi
唉屌下集mckay,唔方有咩好野睇

mckay暫時真係who fucking cares
不過睇下集promo除左mckay之外 其他野好似幾精彩
https://www.youtube.com/watch?v=SGulRw4HCFQ
有睇 幾好睇 網上好多cut
Rue!
睇完Rules bad end is coming
呢度好好笑Jules好cute
認真
下集Rue崩潰果陣Lexi係咪會咁既look喺佢隔離安慰佢
my body is not ready

今集BLL,依一幕真係笑撚死
呢度好好笑Jules好cute

有d咁嘅fd應該好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞