美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

想快d睇S2上年最鐘意既其中一套劇
不過之後佢地啲關係好似7國咁亂 (上年睇過少少book spoiler但依家好彩已經冇乜印象)

睇完相好想重溫S1年青時期 不過冇乜時間......
上年邊追邊傾好開心

我都有自透,詳細嘅已經唔記得,淨係知四眼仔會好仆街

仲係掛住佢地細個果陣
正呀難得有人一齊討論呢套
我都記得同埋差唔多成套劇9成男人都係鐘意Lila
鬼叫Lila咁識玩咩 吊住你癮咁
話時話老老實實 如果兩舊都係屎
寧願嫁比佢算數
[img]https://66.media.tumblr.com/d8342597571b301118d3a359f3c53407/tumblr_pjn4yuMrKK1vpfsvvo2_540.gif[img]

橫掂士多仔都係比佢食住
嫁比士多仔要受佢氣之餘仲要繼續面對酒吧仔
同埋成日覺得士多仔有d黑暗面 表面上扮好人咁既feel
細個果陣都係佢打lila
開始記得番d劇情(and spoilers)
兩個都唔係好嘢,不過好似好專一,最好攞完著數就走
Lila咁強勢,揾d食得住嘅毒撚埋單就啱,一凹一凸先維持到長久關係嘛

finale果集好深刻仲係記得好清楚
酒吧仔比lila玩咁耐都好似冇話打佢迫佢,又好似冇搞佢屋企人
雖然係黑社會咁款但似真係鐘意lila
士多仔感覺好陰濕
正路應該鑿返一筆夠自己獨立就走佬
到lila可以自立果陣就係生果仔出場既時候食軟飯
屌仲有個生果仔 你唔講我都唔記得,遲吓加埋文青四眼仔,men magnet
Lenú就淨係引到d咸濕佬
仲有個做木工/地盤仔,同lila好fd (比人屈佢老豆殺人果個)
但比lila fdzone左
成班後宮

elena得毒撚兵同咸濕佬點解

法國你好好記性
係咪意仔眼中佢好hot+性格獨特諗唔明......
Lenú等我埋單啦
聽晚放工番去睇
jules愈睇愈正 styling+model身型
但幾正
唔係見到有J應該未必咁多人知佢真係trans
坐等10點
jules & shyguy118

不過之後佢地啲關係好似7國咁亂 (上年睇過少少book spoiler但依家好彩已經冇乜印象)

上年邊追邊傾好開心

仲係掛住佢地細個果陣
寧願嫁比佢算數
[img]https://66.media.tumblr.com/d8342597571b301118d3a359f3c53407/tumblr_pjn4yuMrKK1vpfsvvo2_540.gif[img]

橫掂士多仔都係比佢食住
Lila咁強勢,揾d食得住嘅毒撚埋單就啱,一凹一凸先維持到長久關係嘛

酒吧仔比lila玩咁耐都好似冇話打佢迫佢,又好似冇搞佢屋企人
士多仔感覺好陰濕
屌仲有個生果仔 你唔講我都唔記得,遲吓加埋文青四眼仔,men magnet
仲有個做木工/地盤仔,同lila好fd (比人屈佢老豆殺人果個)
成班後宮

法國你好好記性
Lenú等我埋單啦

記得有呢個角色存在緊
但除左lila同elena之外已經唔記得哂所有人名所以全部變返xx仔
可能個角色本身係寫到好靚好脫俗吸引
希望elena之後會開心啲要幸福 (但之後d關係咁轟烈睇怕都 ..)
不過諗起S1E1佢變左呀婆d生活好似都唔差
美劇post女兒
等睇聽日果集爆煲
聽晚放工番去睇

jules佢身型算唔太似男人
sense8個nomi又係好似女人 但把聲唔得
見jules把聲都幾女仔,兩個都係trans有d好奇點解會咁係咪年紀大把聲會粗返
坐等10點

等睇shyguy118第一次面交
聽聞佢條J好大
jules個外貌仲有少少男人樣不過都好吸引 佢啲妝扮
Nomi真係唔睇資料唔知佢係trans
Sense8好似有S3
等睇聽日果集爆煲
聽晚放工番去睇

見jules把聲都幾女仔,兩個都係trans有d好奇點解會咁係咪年紀大把聲會粗返
Sense8好似有S3

Jules似男人果陣feel到佢如果變返男仔樣應該都ok靚仔
佢劇入面d眼妝好正
Nomi唔開聲講野真係唔會睇得出
係? 邊度講? 但應該收左檔
忍唔住碌下twitter睇劇透
wow呢集
我聽啲小道消息 應該係假或者我搞錯左
sense8呢套野仲有好多野未講 識玩一定可以發展得好好 可能我鍾意睇呢類型 我無記錯既話雖然S1個節奏慢到一個點 但S2係衝左上去好好睇 竟然收檔好浪費
有結局已經好滿足
成集都係fan service
Sarratore
下集 maddie ep
唔知點解成班女我覺得佢最正
哇屌今集果套杉
等睇聽日果集爆煲
聽晚放工番去睇

Sense8好似有S3

Jules似男人果陣feel到佢如果變返男仔樣應該都ok靚仔
佢劇入面d眼妝好正
Nomi唔開聲講野真係唔會睇得出
係? 邊度講? 但應該收左檔
我聽啲小道消息 應該係假或者我搞錯左
sense8呢套野仲有好多野未講 識玩一定可以發展得好好 可能我鍾意睇呢類型 我無記錯既話雖然S1個節奏慢到一個點 但S2係衝左上去好好睇 竟然收檔好浪費

我應該係極少數鐘意S1多過S2既人
S2睇睇下反而冇乜心機睇,果陣知道cancel埋仲停左冇睇
坐等10點

聽聞佢條J好大
哇屌今集果套杉

嘩今集不得了好想快d返去睇
8婆maddy ep幾期待
https://www.youtube.com/watch?v=yEV3kH_DYrE
好似
ep5 maddy ep
ep6 mckay ep
ep7 cassie/兩姊妹 ep
ep8 ??
me2 xx仔仲入腦,d意粉名好難記
S2 Lenú應該會hurt到仆街

IG有follow佢 想follow埋年青版,揾吓先
對呢條slut冇乜興趣

er 放工買飯睇jules

上年邊追邊傾好開心

仲係掛住佢地細個果陣
寧願嫁比佢算數

橫掂士多仔都係比佢食住

士多仔感覺好陰濕
成班後宮

法國你好好記性
Lenú等我埋單啦

記得有呢個角色存在緊
但除左lila同elena之外已經唔記得哂所有人名所以全部變返xx仔
可能個角色本身係寫到好靚好脫俗吸引
希望elena之後會開心啲要幸福 (但之後d關係咁轟烈睇怕都 ..)
不過諗起S1E1佢變左呀婆d生活好似都唔差
美劇post女兒
me2 xx仔仲入腦,d意粉名好難記
S2 Lenú應該會hurt到仆街

IG有follow佢 想follow埋年青版,揾吓先

_ _ 仔太有特色一定記得返係邊個
又諗起條咸濕佬S2 .. 唉屌 點解會咁
坐等10點

聽聞佢條J好大
哇屌今集果套杉

嘩今集不得了好想快d返去睇
8婆maddy ep幾期待
https://www.youtube.com/watch?v=yEV3kH_DYrE
對呢條slut冇乜興趣

er 放工買飯睇jules

正宗slut好有雞味
但佢上集見到電話J圖個反應笑咗 即刻走佬
睇下睇完今集+下集會唔會有改觀先
今集睇左少少劇透 不得了
今集痴撚線地正!
好多事發生,好emotional,坐過山車咁嘅一粒鐘,都唔知由邊part講起,真係要消化吓先
Euphoria 最後幾分鐘
Euphoria Zendaya做成點?
冇睇
啱啱睇完
最尾10分鐘 果幾下轉轉轉
cured my Villaneve depression
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞