美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
今集佢同nicole kidman啲對手戲
淨係d英文已經聽到耳仔痛
今晚成班狗官輪住講廢話
個個部門都咁仆街,點清算得哂
BLL ep2 = 集體連環爆煲今集
有得笑但又好沉重
Jane同Ziggy果場戲shailene woodley
即刻諗起睇tfios果陣貢獻幾多眼淚比佢

Give a woman a moment個演繹點解可以好笑到咁
笑到仆街
你睇醫生佢會問你d生活習慣
跟住聽到唔對路就會比意見你
好似叫你做運動果d
不過係要起身做 臨瞓做係會更加精神
你有睇過d 19 "influencer"片
就知,佢地起身做workout

我覺得睇醫生無乜用
不過試下唔會死
睇完上黎講下
如果佢肯開果d堅料比你
我即刻衝去睇
呢d野真係記1世
前排仲有條傻閪開po
話咩警察都有好人乜乜物物
人地扮good cop同你講兩句
信到十足十
條傻閪5年前係咪仲飲緊奶
我發現好多人選擇性失憶/失明
呢樣野先係最撚sad囉
呢排心情都唔係幾好
前幾日睇完handmaid最多都係眼濕濕
同埋不停諗返起ofglen 2.0
跟住就見到義士捨身成仁...以生命控訴...
男人老狗..我都忍唔住喊出聲

呢排真係留意時事之餘都唔好24/7不停睇出面
搞到個人太繃緊太down
記住搵d自己鐘意做既野做下relax返返黎傾下劇都好
我早幾個月之前開始已經唔知做咩訓得極差就黎死
呢排出面又亂到暈
book左呢個禮拜睇醫生睇下有冇安眠藥食下

你睇醫生佢會問你d生活習慣
跟住聽到唔對路就會比意見你
好似叫你做運動果d
不過係要起身做 臨瞓做係會更加精神
你有睇過d 19 "influencer"片
就知,佢地起身做workout

我覺得睇醫生無乜用
不過試下唔會死
睇完上黎講下
如果佢肯開果d堅料比你
我即刻衝去睇

如果西醫唔得都係唯有去睇中醫
你又係訓唔到?
The Boys - Official Trailer | Prime Video
premiering 7/26 on prime video

https://www.youtube.com/watch?v=06rueu_fh30
有聲gif

你又係訓唔到?

一時時,係起身無乜精神,瞓幾耐都係
半清醒狀態咁,好似fight club個男主角
可能因為返夜,夠鐘先起身
之前返早會做D起身做運動先,
有曬下太陽,食野都有益,夜晚都瞓到
依家junk food多,無乜運動,等死
中醫都係幫你做長期調理
你有心既,可能自己都搞好左
euphoria
enough with the cocks
I need

你又係訓唔到?

中醫都係幫你做長期調理

但起碼訓得著先
最慘係夜晚訓上床都唔眼訓 臨天光先訓得著但已經要起身返工
返夜就辛苦D 始終日夜顛倒個人係會殘啲
中醫我信有用既,但真係要長時間有耐性仲要搵到個夾自己既中醫
調理下五臟六腑去下濕都好
自從訓唔到真係覺得訓得好係好奢侈既事
訓得差影響好多野 日日燃燒緊生命咁 好撚驚
euphoria
I need

尋晚揀左睇BLL未睇Euphoria
但開過skip住望左幾眼
嘩原來eden咁大波
好似話,如果訓唔著,唔好留係張床到,搵其他野做
我覺得睇劇睇書都有用
之前追hoc果陣,成日睇睇下就想瞓,D死人畫面暗到
睇書就睇悶果D
打機就會愈黎愈精神囉
我依家返夜就係因為你講果D仆街鄰居
之前成日半夜有人鳩叫,叫床,嘈交,傻笑,開大聲睇電視,又有雜物碰撞聲
唔係同1個人所為,係好多人,又唔知佢地邊個單位
知都無用,就算報警,等差佬走左再嘈過,咪又係吹佢唔漲
噪音真係無撚得搞
怕撚左佢地,成班仆街青山放出黎架
我反而係諗起everything sucks先
真係估佢唔到
應該會有人整gif放上r/biggerthanyouthought
依家都係鍾意BLL多D
就係要睇Madeline搞屎棍,已經搞出火tho

你又係訓唔到?

中醫都係幫你做長期調理

但起碼訓得著先
最慘係夜晚訓上床都唔眼訓 臨天光先訓得著但已經要起身返工
返夜就辛苦D 始終日夜顛倒個人係會殘啲
中醫我信有用既,但真係要長時間有耐性仲要搵到個夾自己既中醫
調理下五臟六腑去下濕都好
自從訓唔到真係覺得訓得好係好奢侈既事
訓得差影響好多野 日日燃燒緊生命咁 好撚驚
好似話,如果訓唔著,唔好留係張床到,搵其他野做
我覺得睇劇睇書都有用
之前追hoc果陣,成日睇睇下就想瞓,D死人畫面暗到
睇書就睇悶果D
打機就會愈黎愈精神囉
我依家返夜就係因為你講果D仆街鄰居
之前成日半夜有人鳩叫,叫床,嘈交,傻笑,開大聲睇電視,又有雜物碰撞聲
唔係同1個人所為,係好多人,又唔知佢地邊個單位
知都無用,就算報警,等差佬走左再嘈過,咪又係吹佢唔漲
噪音真係無撚得搞
怕撚左佢地,成班仆街青山放出黎架

睇劇/睇書睇到攰先去訓我都覺得幾好
但唔好睇好肉緊好精彩既劇睇完個人醒哂
agger 打機係會越打越精神
啲聲係上下左右都有份,但大部份我都覺得係樓上
早排朝朝5點幾聽到有人dup野 次次10幾下唔算勁大聲但足以整醒人
結果捉撚到原來係樓下對面個阿嬸
噪音係最撚仆街,投訴都冇人幫到手,好聲好氣直接同對方講都係唔會改
要還拖先發洩到平時聽到嘈可以即刻扑鳩返佢
所以同埋我都買左部震樓機但唔算好勁 諗住買過第2個款再勁d 得閒就嘈鳩佢
euphoria
I need

尋晚揀左睇BLL未睇Euphoria
但開過skip住望左幾眼
嘩原來eden咁大波
我反而係諗起everything sucks先
真係估佢唔到
應該會有人整gif放上r/biggerthanyouthought
依家都係鍾意BLL多D
就係要睇Madeline搞屎棍,已經搞出火tho

今晚睇Euphoria
冇睇過everything sucks 但條女幾好戲幾有前途又拍sharp objects又handmaid
BLL今集好好睇囉好精彩 EP2啲劇情太豐富
終於爆煲成集不停放炸彈
最尾ziggy同孖仔果度個反應好正

Big Little Lies: In The Weeks Ahead (Season 2) | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=eweOEEFkYtY
e套係咪有陳法拉?
唔係
果套下年先播
Euphoria套劇咩事
睇完個feel似發場夢咁不過真係幾少有劇係呢個style
Jules幾正
咁都比你捉撚到
仲要搞返佢轉頭,好野
唉,屌係無用架
我之前都屌過
鄰居都屌過
但第2晚又嘈過
我放棄啦
唉,鬼叫我住公屋咩
諗起之前新聞條私樓撚沖涼唱
all of me比人投訴笑撚死我
s1 係睇reese多
依家覺得5個都好掂
今集最正係I will not not be rich!
如果我係女人,我會打佢兩巴
叫佢stop freaking out!
呢個任務交比reese
睇第一集訓著左兩次
唔知佢係專登拍到咁定咩
講句對白等十幾秒 節奏慢到飛起

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞