美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
V S3新歡
PWB跑返KE S3救全家現場畫面
Handmaid S3E7 Israeli promo
https://www.youtube.com/watch?v=lYVPTqhy7iA

同場加映:
HBO飲大咗 ep3未播就post埋ep4 trailer
ep4聽聞係最精彩+係jules episode
https://www.youtube.com/watch?v=DpPmkL_eyiw
又期待番
咁仲叫唔叫KE
有冇人有睇CITY ON A HILL
最鍾意睇呢個年代既美國
如果係真就好i want to believe
就算唔係負責全季 有d野係佢寫都好過冇

全世界叫佢返黎打救KE
結果佢淨係返黎寫自己比V殺吹漲
點解咁講
Btw最爆係:
However, Phoebe admits she initially hankered to play one of them herself but in the end didn’t see herself fitting into either role because of her age – 33.
She says: “I just had a really strong instinct that there should be this age gap because I just felt like it was something I hadn’t seen. I’m not a 25-year-old Jodie Comer – I mean, let’s be frank.
“And I don’t know if I could have scaled a wall quite like she could have done, and I’m not in my early 40s either.”
佢原本諗住自己做V / eve
想像唔到如果佢做V會係咩情況
嘩但如果佢做eve就正囉jodie x phoebe J死人咩
咁又未至於唔睇既
S3後半應該會入戲肉
睇下集trailer mrs lawrence做到野
希望寫寫下 本生想寫死自己點知變左做eve個種角色
跟住兩個痴線走天下
追哂兩季 抽番個身出黎睇 其實都唔係好亂
S2 ep6/ 好癲有時我都會諗 假設見到另一個時空既自己會點 入面啲角色仲要面對面 毛管戙
Hannah由細到大都賤開 真係估佢唔到玩番轉頭,無野輸既人果然係唔同 最估唔到 charlotte同elisabeth之間個關係竟然係咁
啲演員都好勁 可以搵番啲咁似樣既人做
睇緊既唔多x2
呢輪得好少野啱口味
追緊果3套完左就要等到8月Succession S2打救
如果KE係佢地兩個做主角真係不得了正到想像唔到
好期待佢死之前同V有咩互動
V S3應該需要有人慰藉下

PWB寫親d劇情都幾鐘意安排自己咀女人

寫自己同V有對手戲
呢個女人 ..下緊一盤好大既棋
開左dark S1 啲人物去到乘3時再加啲關係 個腦亂到傻左
加油
睇完S2 d劇情再望返S1
S1其實好簡單
追哂兩季 抽番個身出黎睇 其實都唔係好亂
S2 ep6/ 好癲有時我都會諗 假設見到另一個時空既自己會點 入面啲角色仲要面對面 毛管戙
Hannah由細到大都賤開 真係估佢唔到玩番轉頭,無野輸既人果然係唔同 最估唔到 charlotte同elisabeth之間個關係竟然係咁
啲演員都好勁 可以搵番啲咁似樣既人做

咁勁一口氣睇哂兩季 個頭爆未
S2E6真係世界級我都係最鐘意呢集最深刻
覺得套劇最好睇其中一個位係
平時time travel劇情通常都要避開見到另一個自己
但呢套劇冇呢樣野,可以直接同自己互動/一齊改變之後發展係最吸引
雖然好仆街 但睇完S2之後好期待Hannah條線
好撚正 賤到我有少少鐘意左佢
佢地咁玩法其實屈哂機啦 time travel得咁易
求其一個年份生完仔,再time travel帶個bb返幾十前養都得痴撚線亂到

agger casting好鬼高質有時直頭似到覺得有毛管動
I can be murdered by jodie
笑到我
佢想比V殺想咗好耐
S1果陣已經想出黎死但話夾唔到schedule所以拍唔到

Euphoria ep3痴線劇情
HBO DID THAT呢套野娛樂性真係

(now kiss)

同埋今集啲dick scenes就真係有睇頭喇
屌點解咁都出得街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞