美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
個nanny咁正係男人都想"減吓壓"

今集BLL,依一幕真係笑撚死

未睇今集
但覺得Renata係S2 MVP帶比我地好撚多歡樂
fd定gf
友達以上,戀人未滿
(不過只限Jules咁嘅樣同性格)

呢度好好笑Jules好cute

有d咁嘅fd應該好正
fd定gf
友達以上,戀人未滿
(不過只限Jules咁嘅樣同性格)

Jules下集個look好正
On Becoming a God In Central Florida (2019) Official Trailer
Kirsten Dunst SHOWTIME Series

https://www.youtube.com/watch?v=rpxhCX47lZg

This dark comedy series stars Kirsten Dunst as Krystal Stubbs, a minimum-wage water park employee who lies, schemes and cons her way up the ranks of the cultish, multibillion-dollar pyramid scheme that drove her family to ruin in the first place. Premieres Sunday, August 25th at 10/9c on SHOWTIME.
好似今晚有Emmy nominations睇
big little lies nicole kidman個part開始要飛住黎睇
太tvb
今集我最鍾意bonnie果到
原來得7集,wtf

其實幾鐘意睇老屎忽gerri奸得黎又幾醒 好識做人睇風向背後掌握好多料
EP6一役估唔到frank反而幾有義氣
如果唔係條契弟roman 果集已經贏左
marcia先係幕後boss呀一路插緊旗
ep1一開場已經安排kendall成班簽份唔知咩文件 分家產定咩
之後好似thanksgiving果集又突然宣佈恭喜佢個仔已經係european分區負責人
roman佢地呆哂

roman果到真係好失望,兄弟都信唔過
不過又好野喎,大家你陰我我害你,最後無反面
---------------------------
succession - gerri
killing eve - carolyn
bodyguard - julia

older the grape,sweeter the wine
本身認唔出佢,仲諗住上黎問....

其實幾鐘意睇老屎忽gerri奸得黎又幾醒 好識做人睇風向背後掌握好多料
EP6一役估唔到frank反而幾有義氣
如果唔係條契弟roman 果集已經贏左
marcia先係幕後boss呀一路插緊旗
ep1一開場已經安排kendall成班簽份唔知咩文件 分家產定咩
之後好似thanksgiving果集又突然宣佈恭喜佢個仔已經係european分區負責人
roman佢地呆哂

roman果到真係好失望,兄弟都信唔過
不過又好野喎,大家你陰我我害你,最後無反面
---------------------------
succession - gerri
killing eve - carolyn
bodyguard - julia

older the grape,sweeter the wine

裙腳仔
不過佢地冇隔夜仇轉頭下集roman仲即刻去班道友屋企帶kendall走
Gerri

Walk him to the elevator and tell him 4.9
Gerri, you do it
You, fuck off
get a girl who can do both
Prime Day 開返 Amazon Prime
可以睇Good Omens 同Sneaky Pete啦

Agger
又話make it up to you
到頭來都係出黎陪笑 做電燈膽
踩roller果度佢地傾計笑都係rue同jules互望笑lexi唯有望住佢地笑
即刻諗返起中學年代啲人又係好假 仲要勾心鬥角好黑暗
nate戲內戲外都係一條賤精
13 reasons why仲要拍第四季
又話要剪輯過Hannah第一季自殺果到 第二季已經開始出事仲要拍落去
冇左Hannah成套劇個主旨錯哂
戲外?有咩花生食

Netflix係咪以為cut左果part就解決到比人屌鼓吹自殺單野
第二季最後果集都有爭議 係講青少年問題既Netflix都唔知怕乜
一早拍就預左 鼓吹自殺又係痴線
啲家長唔諗下點解一套劇可以搞到自己仔女自殺 反而怪套劇?
事實上現實世界真係有呢啲問題
同埋剪輯過又點咪又係自殺收場

Btw
根本第一季寫死左自己
跟返原著拍Hannah係食藥自殺 昏迷被救返既話拍多幾季都合理啲
套野中文名係漢娜的遺言 拍到漢娜都冇埋仲拍
但老實講套劇個主題又真係幾match用自殺黎向班仆街fd報復
應該有人睇完係會有d影響
不過見好多人話個自殺scene都幾恐怖下
咁其實keep返仲有阻嚇作用啦等班心智未成熟可以感受下自殺報復唔係咁簡單
BLL下集finale如果nicole kidman meryl streep兩個唔隻揪
呢單野解決唔到
期待boss戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞