美劇集中討論區 (29) Big Little Lies S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Euphoria唔想再睇鳩
肥佬chok條短j
淨係想睇rules
肥佬果度真係好癲但比肥妹啲笑聲搞到一齊笑咗
印象中睇劇好似未見過呢個level既鏡頭出街
rules好期待下集 (今集之後依家好多人覺得rue其實死咗)

呢套劇唔知點形容 未至於話劇本寫得好好
但唔知點解中毒性幾勁好想追落去好似食花生睇住佢地班人慢慢bad end
加埋畫面拍得靚 / soundtrack,d劇情頹廢得黎又幾爆幾鬼有娛樂性
肥佬正正係屙尿睇唔到自己條j嗰種 加埋個M屬性,好難唔恥笑

屌,主角唔好咁快死啦,下季仲想見到rules攬住一齊瞓

同感,故仔唔算出色,係有話題性,夠貼地同寫實,頹廢主角又吸引,仲有靚仔靚女j

特登走去cast個咁幼J既肥佬 好不安仲要劣咁耐
如果佢死左套劇都好難拍落去好似好多人為佢而睇
agger 成件事包裝得夠靚雖然d劇情係誇誇地但又覺得幾真實
平時冇見到呢類露骨既teen drama
好少有興趣追呢type但比呢套成功吸引到
平時cw/某啲netflix teen drama都係用靚仔靚女引人睇,但狗也不

想知今集之後佢地下集一見返面 點打完場
講講吓想重溫skype嗰幕 好撚深刻

人愈大愈怕睇d無病呻吟嘅婆媽teen drama,留時間俾高汁劇算

me2,想快d睇下集,Nate同jules見面,好似Nate老豆又出嚟搞事,同埋肥妹又會遇到咩咸濕佬、ff咩淫嘢

以為上集locker room就叫重口味,仲覺得冇料到
估唔到今集比佢殺個措手不及突然大佬級重口
你真識食

同意 13rw果d咪搞,年頭sex education都唔差
不過對比起呢套 其他台果d加埋都唔夠Euphoria dark
同埋其他劇感覺上真係比返teen睇
呢套target好似話係比依家2x-3x歲既人睇

下集高潮位想知jules會唔會瀨野
肥妹遲早唔知會唔會玩到中伏出事呢
梗係記得啦
少數集中傾過某套劇一段時間既user我都有印象
不過傾完一輪套劇完左d人就突然消失好唏噓
有追post如果得閒就出聲講兩句吹下水唔好做cd rom
少人講野好冇癮
多謝你關心都係麻麻 不過呢排病左 食完藥都叫有少少眼訓
靠藥先識眼訓我諗我都就黎變道友
ST ...
返去重睇Succession先
開左BLL S2未?
梅姨世界級好撚正
未睇
呢兩日先開始追番d劇
快啲睇

cdrom 上返水
呢排冇心機睇得好慢
6月好似淨係清咗GoT
而家睇咗一半KE同一半Fleabag
KE 推進有啲慢 基本上淨係等緊EV一齊
Fleabag S2 正過S1

完全追唔上你地進度
切耳同Euph 都未開

你真識食

同意 13rw果d咪搞,年頭sex education都唔差
不過對比起呢套 其他台果d加埋都唔夠Euphoria dark

其實ep01 Nate老豆搞jules之前影住佢戴套嗰吓我都好電影、劇集拍正常狀態嘅j都踩踩哋界,勃起咗真係完全未喺tv見過 (歐洲戲都係見過幾次)

呢種style幾好,俾成年人睇嘅teen drama,有新鮮感,仲樣樣都兼顧到

嚟緊rules、肥妹線最有興趣,Nate都ok,黑白嗰pair就麻麻(淨係條女)
有好劇咪上水吹兩嘴,呢排真係太depressed

俾唔到咩意見,幫唔到你d乜,真心希望你可以自然地瞓過好覺

有心情先再睇囉,或者睇d輕鬆嘢調節吓先,唔使為追進度而追
My Brilliant Friend S2要年尾/下年,琴日突然間諗起Lenú(年青版)
miss her so much

咦原來係Leftovers巴打改左名
i think about you all the time ...
多謝你記得我
劇同呢個post一直都有追㗎,你失眠好d未?
梗係記得啦
少人講野好冇癮
cdrom 上返水
呢排冇心機睇得好慢
6月好似淨係清咗GoT
而家睇咗一半KE同一半Fleabag
KE 推進有啲慢 基本上淨係等緊EV一齊
Fleabag S2 正過S1

完全追唔上你地進度
切耳同Euph 都未開

轉換下心情睇劇放鬆下
咁你都仲有好多貨可以睇
KE EP5開始佢地會一齊
睇完Fleabag S2今年已經完全搵唔到一套劇比得上佢
本身呢排追得唔多劇 諗住想重睇 但一諗起S2個finale太大創傷都仲未平復到
完全係分手feel暫時唔想再經歷

切耳 BLL Euph HBO都未比人抖過

你真識食

其實ep01 Nate老豆搞jules之前影住佢戴套嗰吓我都好電影、劇集拍正常狀態嘅j都踩踩哋界,勃起咗真係完全未喺tv見過 (歐洲戲都係見過幾次)

呢種style幾好,俾成年人睇嘅teen drama,有新鮮感,仲樣樣都兼顧到

嚟緊rules、肥妹線最有興趣,Nate都ok,黑白嗰pair就麻麻(淨係條女)

Same打真軍好似第1次見 (記得BLL都有幕但假J黎成碌地拖棍咁)
可能有人覺得套野太誇有啲嘩眾取寵 為驚嚇而驚嚇
但某程度其實幾現實 我反而接受到
大波cassie條線暫時最無聊不過好似埋緊伏線佢會大肚

咦原來係Leftovers巴打改左名
i think about you all the time ...
多謝你記得我
劇同呢個post一直都有追㗎,你失眠好d未?
梗係記得啦
少人講野好冇癮
有好劇咪上水吹兩嘴,呢排真係太depressed

俾唔到咩意見,幫唔到你d乜,真心希望你可以自然地瞓過好覺

take care呀
有時都係靠睇劇逃避下現實一齊吹兩嘴
thanks承你貴言
我又係間唔中都有諗起MBF
好似2020先有
拍緊S2
個演員我睇佢著醫生袍睇咗好幾年(Grey's Anatomy),今次一嚟就扯旗帶套扑妹,真係>>,雖然訪問認咗係道具j

我哋都睇咗咁多年劇、戲,接受程度當然較高

原來叫Cassie 記配角名太差,佢條仔同肥妹叫咩名?
大肚?套劇咁dark,9估會落仔or生落嚟遺棄,夠哂現實
Lenú bb 雪地插j求多d新相
3月開拍計佢拍半年,後期又幾個月,最快都2020年頭
假架條撚

你真識食

Same打真軍好似第1次見 (記得BLL都有幕但假J黎成碌地拖棍咁)
個演員我睇佢著醫生袍睇咗好幾年(Grey's Anatomy),今次一嚟就扯旗帶套扑妹,真係>>,雖然訪問認咗係道具j

吓 原來係假以為堅
條仔好似叫Mckay 肥妹叫Kat
(btw條仔矮到次次拍埋條女度都好矮 明明條女本身都唔係高)
佢老母係咁叫佢唔好玩到大肚睇怕都會 等睇條仔大肚即飛佢

你真識食

吓 原來係假以為堅
條仔好似叫Mckay 肥妹叫Kat
(btw條仔矮到次次拍埋條女度都好矮 明明條女本身都唔係高)
佢老母係咁叫佢唔好玩到大肚睇怕都會 等睇條仔大肚即飛佢
My Brilliant Friend S2要年尾/下年,琴日突然間諗起Lenú(年青版)
好似2020先有
拍緊S2

想快d睇S2上年最鐘意既共中一套劇
不過之後佢地啲關係好似7國咁亂 (上年睇過少少book spoiler但依家好彩已經冇乜印象)
好似2020先有
拍緊S2

想快d睇S2上年最鐘意既中一套劇
不過之後佢地啲關係好似7國咁亂 (上年睇過少少book spoiler但依家好彩已經冇乜印象)

你真識食

假架條撚

幾日前睇住條肥佬即場打飛機
但第1集條撚竟然係假
好失望囉 即刻對套劇冇哂信心
睇左stranger things 先
開左BLL S2未?
梅姨世界級好撚正
未睇
呢兩日先開始追番d劇
快啲睇

睇左stranger things 先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞