其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
膠主唔係講過台灣有自己軍隊, 可以唔比大陸人入境已等同獨立國家
咩風向又轉左
我屌,成班益狗如獲至寶咁樣
有冇source?
真係神駒?係就好爆
https://forum.hkgolden.com/ProfilePage.aspx?userid=88373

絕對係
所以果條友狂唱衰hkg
因為大把人知條友的on9野
條友真係好撚戇鳩
上討論區就係講平時唔係人面前會講既野
男人鹹濕根本冇問題,女人唔會鹹濕?只不過係平時唔會係人面前講
呢隻大灣駒去大灣區就啱
咁鍾意實名上網
射撚滿話連登係偷拍溫床,號召啲熱狗咪撚連登,比兩年前嘅神駒串佢咁講係敗走連登。點知而家神駒又做埋熱狗啲野
相信唔少脫益者都會知道條友係一個偽道德撚
開台個陣個d 興旺陳係度笑鳩人
佢就道德撚上身唔笑
屌啦星你扮乜撚野姐
明明都有偷笑
大灣駒敗走連登
條友前列腺炎散左功當然覺得無野好睇
第七點真係好同意
WYM話台灣政治評論資格論都露曬國民黨條根出黎
然後理虧到粗口加強調自己專家叫人收皮
盧既論點無駁過
然後再出總指令轉攻「獨派」
下面個隻仇明明都插過韓
WYM出指令就歸隊收口
然後又私怨

利申:一直都有聽踩場香政既人上
剛剛有損友講故事
探土太子大灣駒
仲好意思成日扮基層子弟水香港基層團結單程證郁香港中產

仇老檔探土聞說風山水起
我都唔撚明仲賣咩柒明信片
唔好偷mon post
明天旱起床,大叫親爸爸早安r零用錢仲好
職業:兒子
其實佢冇野好怕,黎黎去去一支公

對比仇狗同佢反面之後反應見佢係唔Care咁,反而神駒好大精神壓力咁要Mon post留意邊個喺度屌

也許最高既蔑視係無視啦,係得我地忍唔住頸屌仇狗
見到攝護腺發炎又想起大灣第一名咀

一名70歲年邁老翁因全身癱軟又發燒,被送往醫院治療,沒想到他抵達急診室後,不斷低吼「又來了!又來了」,接著下體就射出不明液體。急診科醫師見狀後,趕緊求助泌尿科外科醫師,結果發現該不明液體是「精液」。後來醫師從發燒症狀找病因,發現老翁「攝護腺發炎」,才會不斷射精。

急診科醫師田知學,日前在電視節目《醫師好辣》中,分享自己看診的經驗。其中有一名40多歲的女病患就醫時,身體駝背、手狂發抖,看似罹患巴金森氏症,病患還偷偷告訴她:「我一直在興奮」。後來她排除精神科的問題後,果真是巴金森氏症的藥物,導致該病患不斷高潮。

另外,田知學還遇過一名70歲年邁老翁,老翁被送往急診室時,全身癱軟又發燒,不斷低吼「又來了!又來了」,接著就不斷射精。田知學見狀後,詢問家屬老翁的生活習慣,但老翁的平時習慣很正常,也因年邁較無體力,沒和阿嬤性生活。

後來田知學趕緊找泌尿科外科醫師,並將老翁的液體取出做測試,結果發現該液體是「精液」。由於泌尿醫年輕資歷淺,告訴她:「可不可以給我幾小時,我去查一下論文」。

田知學表示,她們試了很多種藥,但都沒有用,只好讓老翁睡著並住院,後來她們從發燒症狀找病因,結果發現老翁攝護腺的癌症指數非常高,但該症狀不是癌症,而是攝護腺發炎造成發燒,老翁才會不斷射精。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞