其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
//神駒曾經講過如果維持唔到個台寧願摺左佢都唔會收課金 因為咁樣個節目內容只會傾斜去課金聽眾
做唔到你既節目宗旨 是其是非其非
何解你依家又會因為要維持個台既營運 賣明信片收課金?唔好同我依d唔係課金 問下自己 有冇收到錢就得
當日大義凜然屌熱狗掠水 你自己做埋同一樣既野 有咩想解釋

jojo wu快d轉載//
大灣駒柒事回顧

大灣駒做人原則唔係有幾多分事實講幾多分說話嫁咩?
有證據呢度有人係泛民全職政治助理或熱狗嗎?

大灣駒中少陣回力鏢好嗎?
感謝大灣台益友Bo Kwan曲線串鳩大灣駒人身攻擊中大email係豬拖沙

大灣駒話眾志當選就會離開香港,唔知條木咀幾時找數呢?

屌你老味原來係無恥走數狗。

大灣駒當初屌鳩韓入中聯辦

而家有益狗係YouTube留言話入中聯辦係禮貌你又like,大灣駒其實你撐邊邊嫁?
無敵大灣駒回力鏢回顧

真心要推
堂主講左啲正常人諗既野就要俾你批鬥
即係唔撚可以唔認同碌撚同佢講既野
唔可以唔認同國民黨班投共狗既
如果唔得,咁你香港反咩共姐
大灣駒邏輯就係碌撚說的是
上個post#699我個留言,係講咗有人講錯大灣駒用支付寶,但大灣駒就20分鐘後截咗嗰段圖,而我解咗話又唔講,故意焦點模糊同放大錯處,等部分傻益友繼續圍爐,話連登係垃圾loser集中地,個個全日都留到言就係泛民議助、熱狗、反毓等,跟本老屈,自己咪又中回力鏢
佢邊夠膽逐個留言反駁啊,佢根本有啲位理虧,自己咪又話人假account而因人廢言
條仆街要搵野spin,唔撚會理我地個解話
鬼唔知用真account留言咩,但真account個定義係佢定,真account都因為你言論觸碰到佢底線而封鎖你留言,同楊岳橋咪差唔多,佢仲過分DD,動態都唔再畀人睇
佢老友興旺陳咪又係用假名假相,開火屌佢先啦大灣駒。
去到呢刻先咁多人「痛改前非」反佢就知民智幾低
同當年熱狗一樣
重溫計唔到
直播有二千人左右
咁又唔好盲反
大灣駒係用iPhone, 呢張cap圖係人哋send俾佢再貼出嚟
大灣駒係要以偏蓋全囉,捉住一個點唔放,解釋咗係錯都照無視po上動態,唔咁樣點鞏固自己地位?
仇思達已經開名屌盧斯達

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞