其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
熱狗 = 個人財產,你連財產的定義都唔知如果鳩達真係刑事毀壞黑警一早就拉人啦
8191 2047 (130條線)

炒燈不用理會拉
唔拉=無犯罪?

大把非法佔中份子都未拉人 又等於合法?
以前只係票投飯民的港豬,遊行不了,捐款不了,唔會監察飯民,以前嘅我都可以定義做港豬嘅。
反仇請讀多點書

經常係炒燈講埋無logic既野 只會掉人現眼
有片有記錄黑警仍然唔拉人即係整跌仇思達隻熱狗仍未構成刑事毀壞,之後鳩達即時賠番隻熱狗俾仇思達不過大灣駒唔接受仍然報警

原來又係眼紅友一堆,唔抵得我發售明信片去支援節目營運,竟然將熱狗啲「課金」拎去類比。呢啲眼紅友真係折墮,你嫌貴可以唔買,我起碼係原創產品、本地製作,明買明賣,有乜好嘈?如果賣嘢貼個台都叫「掠水」,咁唔該你轉台。

2. 從來冇人嫌貴,貴唔貴都唔會買,從頭到尾冇諗過話要,根本唔構成嫌貴

3. 嘈係因為你自打嘴巴,同以前話唔收任何人錢開台有矛盾,你都講撚到明你賣野最終目的係支援節目營運,同埋冇人質疑你點整啲卡,搞撚清楚原因先,咪轉移視線。支援節目營運係目的,賣物係搵錢手段。

4. 熱狗賣野其中一個原因咪又係貼個台,姑勿論人地淘寶都好。你地做野有共同之處咁就咪屌人掠水啦,回力鏢

慘囉,三行字有一半紅左,四處犯駁。唔怪得齋喺個台用支咪屌啦,原來寫野係會露底
屌你句句都係回力鏢黎
鳩達: 我明買明賣自己設計產品,give and take,好公平。
屌你咪同鳩達賣啲垃圾TEE一樣,人地舊積木仲有創意過你啦

鳩達: 賣自家創作嘅tee有咩問題
柒碌易: 賣自家創作嘅歌詞有咩問題

咁大灣駒就咪撚笑鳩達啦
兩條友去到最後咪又要cap水
仇生你好,幾時貼器材收據?
佢講到熱狗堆淘寶貨唔係明買明賣咁
如果熱狗唔犯眾憎唔清算人,熱狗堆貨都係明買明賣啦
眼紅佢把鬼咩,又唔等錢洗。
又話做唔嚟會收台,咁你依家做咩賣嘢補貼個台呀
仇思達都係搏連登班所謂「反仇軍」人身攻擊佢,想佢班益友發作啫。
連器材收據都唔敢公開不斷叫人科水課金,仇思達同鳩達一樣係老千

佢班益友傻粉係咁強調賣野能算課金麼
係咁賣張廁紙出去收你10蚊都唔算課金
成班幾撚無恥同厚面皮
買左支cam咁撚耐,做video live都咁耐,開到條數未啫
開唔到出黎當日就咪笑熱狗班冚家剷
借熱狗仔隊食人197萬下落不明啦
仲要收人課金五千,仇思達幾無恥同厚面皮

佢班益友傻粉係咁強調賣野能算課金麼
係咁賣張廁紙出去收你10蚊都唔算課金
成班幾撚無恥同厚面皮
仲要收人課金五千,睇到仇思達有幾無恥同厚面皮

成班人啲留言,遮住神駒兩隻字的話同熱狗撐鳩達冇分別
真係賣野的話,人地比多好多錢你都會退返比人,依家見唔見你退呀?冇錯你阻唔到人乎比咁多你,但麻煩你條撚屌唔好自欺欺人,要認呢啲係課金
講漏咗,仲有呀仇生,youtube嘅超級留言又係用嚟補貼咩開支呀?你視象化之前就已經有㗎喇啵?
掉返轉諗,收課金好樣衰咩?
收課金本身係冇問題喎,係佢偏偏以前衰多口話做唔嚟會收檔,搞到依家變回力鏢啫
熱狗開檔就係呃錢,佢開就人地撐朋友,真係佢講晒,仲衰過wym
見有傻鳩益友護航話盧斯達都收課金,呢啲咁嘅豬隊友笑死人,第一即係你都認仇狗係收課金唔係賣野啦?第二收課金人地唔會唔認,好似你隻仇狗咁一日到黑話自己唔收錢拎住個光環屌人?搞咁多最後又係課金仲顯得核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞