其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
「不統不獨」= 「唔生唔死」,邏輯上...

是其是非其非
但毓民唔計
歡迎仇思達親自上陋壇辯論
以正視聽
咁你講乜鳩唧? 又話二千人大台, 我同你講D100是旦嚮youtube搵條片都三千view, 你又講咩直播人數係真, 咁兩個都係youtube, 人地是旦搵條片都多你一千人, 學咩人講大台唧?
buy 本土但反對港獨,咪即係范國威囉 ~ 而家仲有冇人覺得范國威係本土呀?
佢哋都重認係0架...咩「健康本土」喎...
大灣駒,你將堂主指成反毓派
係還唔到指摘毓民雙重標準既清白架
快啲黎論點對駁還毓民清白
為人辯冤白謗,第一天理呀

唔好匿埋個咪後面屌呢度點解冇人打上去
有種叫人打上去;冇種過黎論點對駁
咁屌乜鳩呢度啫,你咪又一樣
最多我出錢幫你驗前列線證明你冇事又點話
韓國瑜事件,黃毓民同啲毓粉偷換概念者
我地係屌佢入中聯辦,唔係屌佢訪問中國,陳菊有無入中聯辦呀?
訓左無聽大灣駒個節目,有無人post啲point上黎
究竟是甚麼病?大灣駒要唔要回應
大灣駒後生搖搖,點解有呢d病?
又單單打打
原來仇思達最終都係講錢,當初仇思達在網台公開講同益友講心唔講金只要課 like 課 share 課 comment 揚言本土台寧願執笠關台都唔會要益友課金科水

升級設備之事,能算課金麼
公開啲單據啦大灣駒。收左幾多課金、買左幾多設備、淨左嗰啲課金點安排?同公眾交代啦!
又到時間重溫改下字眼先

因爲他反獨,別人便從施政令上的「粵港澳大灣區」這半懂不懂的話裏,替他取下一個綽號,叫作大灣駒。大灣駒一開台,所有吃花生的人便都看着他笑,有的叫道,「大灣駒,你臉上又添上新鏢痕了!」他不回答,對台中說,「用一鏡頭,要五張明信片。」便道出一百大錢。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又收了人家的課金了!」大灣駒睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你收了益友的錢,中回鏢。」大灣駒便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「賣物不能算收……課金!……買賣物的事,能算收麼?」接連便是難懂的話,什麼「財政壓力」,什麼「眼紅」之類,引得衆人都鬨笑起來:台內外充滿了恥笑的空氣。
反仇派 《不用理會啦

一樣是千人台 最多開台抽幾點駁駁ok
FYI
最新呢條4千view
https://youtu.be/reIu6XLA3x4

其他舊片全部過萬 有條過十萬

反仇派《 不用理會啦 小眾中的小眾

又篤數?邊條片過十萬呀?
傻閪 正宗對人不對事

麻煩入youtube清單望望
撈屎達你隻反骨仔 唔係碌撚個my radio比節目你做。 有人識你件綠帽狗?

調轉頭去仇達 仇民?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞